H__Gergő kérdése:
Azt hallottam az ismerőseimtől, hogy a Hencz ősi tirpák név. Ugye ez igaz? Hajrá Nyíregy!
Figyelt kérdés
2017. aug. 17. 15:09
2/22 Sz__Flora válasza:
3/22 anonim válasza:
Én is nyíregyi vagyok!
Bizony hajrá! ;)
22N
4/22 G__Adam válasza:
Ha mindenki megértette a kérdést, akkor szavazzunk. Háromra! Egy, kettő, három...
6/22 anonim válasza:
#5: Bizony és te vagy a legnagyobb közülük!
Mit nem lehet érteni a kérdésen? Kérdezi hogy az általa kiírt családnév milyen eredetű. hihetetlen hogy mindenkibe bele kell kötni
8/22 anonim válasza:
Akkor visszavonom. Bocsánat. Azt hittem a nyíregyiekre értetted.
9/22 anonim válasza:
Amit belinkelt H Flóra, az tavalyi. Idén is lesz? Mert akkor utazok 600 km-t, de megyek! :D
Komolyra fordítva: A Hencz lehet, hogy ősi vezetéknév, de miért volna tirpák? Nem az! Az enyém például tintahal, most akkor mi van? Egyébként kereskedőt jelent eredetileg. Mármint az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!