Ha ki akarok költözni Atlantába, hogy kellene neki kezdenem? Úgy értem, hallottam az ismerőseimtől, hogy tudnak olyan valakiről, aki Londonból ment ki, és semmi gubanc nem volt. Zöldkártya meg ilyesmi kell?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 19:44
1/3 anonim válasza:
Kell zöldkártya, meg mindenféle... Londonba azért tudott gond nélkül kimenni, mert EU
2/3 anonim válasza:
London , Nagy Britannia EU tagállam , Eu-n belül lehet költözni szabadon.
Az USA az teljesen más.
3/3 A kérdező kommentje:
Értem. De ha alapból Londonból költözött ki valahogy, hogy kaphatott gyorsan oda úgymond tartózkodási engedélyt?
Zöldkártyát hogyan lehet kapni? Ja meg ha már témánál vagyunk. Akkor az itthoni "sztárok" közül hogy ficánkolhatnak oda ki, és lakhatnak ott évekig?
2012. nov. 29. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!