Rossz testvér vagyok? Mi baja a testvéremnek?
Ma reggel a hugom cuccainál kutattam(ezt kölcsönösen szoktuk csinálni) és találtam egy gyógyszert amit Anafranil-nak hívnak..Utána néztem mégis miez amit így el kell rejteni a kontaktlencsés dobozába, és azt találtam, hogy ezt főleg depressziósoknak adják!:O
Eléggé elgondolkoztatott mert így utólag mondták barátnőim is, hogy nagyon összehúzódik meg zárkózottnak tűnik, és öcsémmel is gyakran veszekednek amiből vagy az szokott lenni, hogy elvonul ő valahova vagy néz maga elé és öcsém még tovább hergeli..Én álatalában nem szólok ezekhez semmit mert gyerekes butaságnak nézem a vitáikat de ezek szerint mégis bele kéne avatkozni?(napi 6szor biztos veszekednek valami hülyeségen és néha a húgom csinál hülyeségeket amire öcsém jobban felhúzza magát)
Inkább csak azt szeretném nagyon tudni hogy aggódjak-e egyáltalán?
Édesanyánkat elvesztettük még kis korunkban és már tényleg nem tudom hogy rá milyen hatással lehetett.Egyszer elsírta magát azon, hogy elfelejtettünk neki szólni, amikor kezdődöt valami műsor.
köszönöm a válaszokat:)
ha még valakinek van jó alternatyívája szóljon!:)
Szerintem nem vagy rossz testvér, ha észrevetted a magába fordulást, stb.
Az öcskösnek én lenyomnék egy sallert, ha túlzásba viszi a piszkálódást. Nyilván az okát nem lehetne neki elmondani, mert kikotyogja, a húgod meg elszégyelli magát, és végképp nem fog beszélni a problámáiról.
A 12:38-as szerintem jó ötletet adott a közös programokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!