Más családjába is van olyan h két testvér gyűlöli egymást?
Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 09:59
1/15 anonim válasza:
Van. Albérletben lakok, a főbérlőkkel, akik egy testvérpár (egyetem miatt vették nekik a szülők a lakást), utálják egymást, annyira, hogy 2 éve nem is beszélnek egymással.
De másokat is ismerek, akik testvérek és meg tudnák fojtani a másikat egy kanál vízben. Mikor ilyeneket látok, annyira örülök, hogy én nagyon jól kijövök a tesómmal.
2/15 anonim válasza:
Igen! 29 illetve 35 évesek vagyunk, gyerekkorunk óta gyűlöljük egymást. Alapvető kommunikáció az megvan, de csak ami muszáj. Én vagyok a fiatalabb, én naiv még sokszor a közelmúltban is reménykedtem, léptem, aztán olyan magasról koppantam, hogy az már szinte fájt. Már most az érdektelenségig fajult. Megtanultam, hogy éljünk egymás mellett alap kommunikációval, mert sajna abban a helyzetben vagyunk, hogy egy házban kell élnünk, mióta ő elvált. Sajnos (?) ez már nem fog változni sosem.
3/15 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam,h nem csak én vagyok így a tesómmal!(Megjegyzem egy barátja miatt fordult ellenem,akit én nem szerettem)
2011. jún. 12. 10:16
4/15 anonim válasza:
Pároméknál. Párom nem gyűlöli tesóját, de nem is szereti.
Tesója szerintem meg gyűlöli őt, bár ő mindenkivel lekezelő, bunkó.
5/15 anonim válasza:
Hát azért gyűlölni nem, de nem vmi fényes a kapcsolatom az öcsémmel. Én folyamatosan próbálkoztam nyitni felé, de ő cska akkor kedves, ha vmi kell neki... innentől meg minek törjem magam...
6/15 anonim válasza:
Nalunk is detto a helyzet. Nem gyuloljuk ugyan egymast de nem is fenyes a kapcsolat. A sogornom vaditotta el az ocsemet a csaladjatol. Neki a mi csaladunk ide beleertve ferjem es engem, plusz anyamat arra kellunk ha segitseg kell. Sosem kaptunk egy telefont, h szia h vagy, gyere at vacsira. De sorozatosan kaptunk telefont, el tudsz menni, felvenni a haz kulcsait, at tudod nezni a szerzodesem, meg tudod csinalni az adomat etc. es ilyenkor se nem egy h vagy, se nem egy koszonom. Sajnos en voltam a hulye aki onfelaldozoan segitett, sajat magamat a hatterbve szoritva, es ejjel csinaltam neki a dolgait. de ennek vege. pont most tettem pontot a vegere.
7/15 anonim válasza:
Én hányszor mondtam már, hogy most teszek pontot a végére! Sajnos amilyen hülyék vagyunk (már bocs), mindig remélünk, hogy valami megváltozik, csak aztán a végén mindig jön a nagy kopp. Aztán a szokásos mondat, hogy soha többet...Aztán kezdődik minden elölről. Nekem ez a tapasztalatom sajnos.
8/15 anonim válasza:
Igen. Nem mondanám, hogy gyűlölöm, de az elmúlt 10 évben csak vészhelyzet esetén beszéltünk egymással, egyébként szóba se állunk.
9/15 anonim válasza:
Igen! Uchiha Sasuke Itachit! XD
Anyukám nem nem szereti a tesóját, csak a vallásával van baja
10/15 anonim válasza:
18.31es hozzaszolonak. Igen en is tobbszor mondtam es mindig utana segitettem mert a csalad, de leginkabb anyam zsarolasanak engedtem. nalunk alapveto problema h en anyam csaladjara utok o meg apamera es ket kulon vilag. apam csaladjaval nem tartom a kapcsolatot, megszuntettem es azota voltam boldog ember, mig az ocsemek ki nem jottek utanam. De most elhataroztam itt a vege a dolognak. Tesom nem tisztel sem engem sem anyamat es olyan alpari stilusban beszel, h eldontottem en ezt mar tobbet nem turom. Eddig elneztem a rossz tulajdonsagat de tovabba nem fogom es nem ilyen kornyezetben akarom a lanyom felnevelni. Anyamnak is megmondtam nem mukodik a kpacsolatunk nem miattam hanem o miatta, en beadolztam a sajat csaladomat hatterbe szoritva h o itt boldoguljon. Na ennek itt es vege. Kileptem es nem letezem a szamara tobbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!