Más családjába is van olyan h két testvér gyűlöli egymást?
19 éves lány vagyok, 3 bátyám van , a legfiatalabb ikertestvérem,
Nah nálunk is van olyan , hogy megfojtanánk egymást néha, de nálunk 2 bátyámmal vagyok jóba, a legidősebb bátyám egy önző dög. anyuékat is meg minket is állandóan lehúz, nem tudom elmondani hány bőrt lehúzott a családról szeretetből:S
Meg sajnos apunk kórházba került mentő vitte el mindenki bent a kórházba még középső bátyám is pedig nem itt lakik az utcánkban(még sírni is láttam őt mert pár percen múlott minden , soha nem láttam sírni idáig :( ) , nem úgy mint ő,erre amikor jött a mentő ő kidugja fejét és elkezd pufogni, jah meg ugye akkor is egyik bátyám hívta fel őt mert ugye ez vész helyzet, erre meg megkérdezi, hogy ki e jöjjön hozzánk :S
Tesóm meg mondta neki, ahogy gondolja ő csak szólt neki :S
Van jó kemény, meg vastag bőr a képén !!!!
Jah és mosta család megszakított vele minden kapcsolatot , csak unokákkal törődnek anyumék is, erre meg azzal jön, hogy neki nagyon hiányzik a testvéri szeretet :P
szerintetek?
Nem leszünk hülyék, hogy adunk neki még egy esélyt !!!!!!!
Van amikor másik 2 bátyámmal is veszekszek de velük nem bírok sokáig haragba lenni ;D
Úgyhogy ez alapvető szerintem nincs olyan , hogy nincs egy irigy , bunkó a családban, ha nem is közeli rokon ; akkor unokatestvér :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!