Hogyan tudnám fölkutatni a családom?
Figyelt kérdés
sziasztok!
Nagyon kíváncsi vagyok arra hogy kik lehetnek az igazi szüleim, mert én örökbefogadott gyerek vagyok. Azt tudom hogy 14 éves kortól lehet igényelni valami papírt amin ott van a szülő anyám neve adatai stb. De mivan ha ő nem akarja hogy kiadják nekem az adatait? Egyáltalán ő mondhatja hogy nem akarja azt hogy én megtudjam az ő adatait. És ha esetleg nem adják ki az adatait akkor más úton-módon kilehet még deríteni az adatait?
(elnézést a sok adat szóért.)
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
2017. febr. 22. 08:05
11/16 A kérdező kommentje:
Megnéztem annak a Kunos Róbertnek a facebookját valahonnan rémlik az arca szerintem anyukám lehet hogy tanította vagy nem tudom de láttam valahol már. A feleségét is láttam a borítóképén esetleg nem tudod hogy mióta vannak együtt??
2017. febr. 22. 12:38
12/16 anonim válasza:
nem tudom sajnos mióta, face szerint minimum 5-6éve
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. febr. 23. 18:56
14/16 mi a fene válasza:
Ha titkos örökbefogadás volt, akkor semmit nem tudhatsz meg hivatalosan, csak esetleg magánúton, mondjam azt, hogy pletyka szinten.
15/16 anonim válasza:
nevelő szüleid nem mondják meg, nem segittenek ?
16/16 A kérdező kommentje:
elmondták amit tudtak de az eléggé kevés :(
2017. febr. 25. 07:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!