Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Elfogadjam ezt az "ajándékot"?

Elfogadjam ezt az "ajándékot"?

Figyelt kérdés
Azzal a kérdéssel- kéréssel fordulok hozzátok, hogy Ti elfogadnátok egy kisebb -nagyobb összeget az egyik szülőtől. Szeretnék (saját) autót venni a magam részére, eddig a családi autót használtam szállításra, de nem szeretném leamórtizálni, valamint a saját utamat is szeretném járni. Igazából amilyen autót szeretnék, azt még nem engedhetem meg magamnak, amit meg reálisan meg tudnék venni arra meg számításaim szerint nyárra már össze is gyűlne a pénzem. Az egyik szülőm felajánlotta, hogy ad kb 1 milliót autóra, de én szívem szerint nem fogadnám el. Egyrészt szerintem hallgatnám örökre, hogy csak így van autóm és értem el valamit másrész (és igazából ez fontosabb) én szeretnék megdolgozni a további céljaimért. Kérdésem a következő: Ti elfogadnátok vagy visszautasítanátok ezt. F/24
2010. márc. 28. 18:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
HA a szüleimnek lenne ennyi pénzük, az én számomra, kocsira Akkor elfogadnám. HA nem lenne miből nem adnának. Kitől fogadd el, ha nem a szüleidtől? HA utána hallgatnod kell, hogy tőle kaptad az autót akkor majd fizesd inkább vissza. Nem szeretem az ilyen embereket. De pillanatnyilag elfogadnám, valószínűleg...
2010. márc. 28. 18:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha szívből adja fogadd el, max ha tudsz törlesz belőle vmennyit:)
2010. márc. 28. 18:55
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
ha jól állnánask anyagilag, akkor én is elfogadnám, ha nem túl jól, akkor viszont nem.
2010. márc. 28. 18:57
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtehetik, hogy adjanak, igen. Ők a szüleid, ez teljesen természetes, ha meg szekálnak, vágj vissza, hogy nem te kérted, ők ajánlották fel. Annó majd te is a gyerekeidért fogsz dolgozni, ez az élet rendje.
2010. márc. 28. 18:59
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Elfogadnám, ha megtehetik.
2010. márc. 28. 19:06
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként tök jó,h van még olyan aki így gondolkozik és nem elvárja a szülőktől,h adjanak neki. Fogadd el:)
2010. márc. 28. 19:12
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
én biztos nem,mert akkor tuti azt várnámmindig,hogy mikor vágják a fejemhez:S
2010. márc. 28. 19:15
 8/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem fogadnám el.Az ember jobban megbecsüli azt,amit maga szerez,és jobban is örül neki.
2010. márc. 28. 19:29
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
fogadd el, de azzal a feltétellel, hogy visszatörleszted.
2010. márc. 28. 19:30
 10/16 anonim ***** válasza:
Ezt még nem írta senki, de sztem a szüleidnek nem esne jól, ha nem fogadnád el. Biztosan átgondolták miből adják, segíteni szeretnének neked, nekem nem esne jól, ha a gyerekem visszautasítana. Ha adni akarják, hát adják, legfeljebb tényleg visszaadod, vagy ha azt sem kérik, fizesd be őket valami útra vagy vegyél nekik valamit "cserébe", lássák, hogy hálás vagy. Egyébként az ilyeneket csak akkor hallja vissza az ember, ha vita van és már nincs más érve a szülőknek. Ezzel lehet befogni a gyerek száját.Így hát kerüld a vitákat! :))
2010. márc. 28. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!