Mit vegyek az 56 éves anyósomnak névnapra ajándékot? Nem édességre gondoltam.
könyvutalvány
ha fiatalos a H and M-ben lehet kapni ajándékkártyát amit az általad megjelölt összeggel töltenek fel onnan nagyon csinin lehet öltözködni és sok kiegészitő van minden városban a plázákban megtalálhatóak elsősorban franciás tipusú nőknek való
ennyi jutott az eszembe.
Utalvány tetoválószalonba :D
Na jó, ez csak vicc volt.
Vegyél neki könyvet, vagy csináltass fotókönyvet. A librinél van ilyen. Beküldesz fotókat, írsz hozzá szöveget. Te szerkeszted meg az egészet, ők megcsinálják. Borító is van hozzá. Végül úgy néz ki, mint 1 igazi könyv. Én ilyet fogok csináltatni a páromnak 5 éves évfordulónkra. Azt hiszem 5000 Ft körül van.
Ha szeret olvasni akkor azt, vagy írj ki neki DVD-re olyan filmeket amit szeret, vagy szeretne megnézni. Egy DVD tokba beleteszed, és tudsz rá csinálni/csináltatni "borítót". Oda tehetsz a filmekről valamit, vagy egy családi képet ha tetszik...
A fényképalbum se rossz ötlet, bár nekem inkább olyan szülinapos ajándék. Akkor inkább csak egy bekeretezett képet egy szép keretbe.
Vagy ha a DVD nem tetszik zenét is írhatsz ki neki CD-re amiket szeret. (ha nem tudod milyet szeret, kérdezd meg a férjét-ha van-, vagy a Párodat)
Vagy mondjuk x alkalmas "utalvány" egy masszőrhöz. Nem ad mindegyik külön ilyet, de meg lehet beszélni a masszőrrel, hogy kifizetitek, otthon kinyomtattok valami kis kártyát, amit aláír (a masszőr), vagy valami, hogy elfogadja anyósodtól is. :) Bár ez is lehet, kicsit szülinapos.
Egyébként az első is nagyon jó ötlet, hogy valamilyen cserepes orchideát, vagy másmilyen virágot.
Ha nem tetszik meg majd egy ötlet sem, akkor még mindig süthetsz neki valamilyen tortát vagy inkább sütit. :)
Köszönöm a válaszokat
am ő nem olyan 56 évesen h legnagyobb álma hogy elmehessen vmi nagyon csini ruhákat venni ezt nem tudom h kiírta de nem vmi jó ötlet sztem a cserepes virág ötlet viszont jónak tűnik
Köszönöm a válaszokat
am ő nem olyan 56 évesen h legnagyobb álma hogy elmehessen vmi nagyon csini ruhákat venni ezt nem tudom h kiírta de nem vmi jó ötlet a cserepes virág ötlet viszont jónak tűnik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!