Hogy győzzem meg?
Figyelt kérdés
Keresztanyám 4-hónapos terhes, egy alkalmi kapcsolatból egy román pasitól, aki fel sem vállalja a gyereket. Én örültem neki hogy végre összejött a gyerek. Az akkori élettársa előtt én falaztam ehhez az alkalmi kapcsolathoz,
Erre most közölte hogy egy barátnőjét kérte fel keresztanyának. Persze hogy vérig sértődtem.... Mondván hogy a barátnője tud segíteni anyagilag, amikor nincs is munkája én meg anyagilag is sokkal jobban állok mint ők. Ti mit tennétek a helyembe? Azért elvártam volna ha falazok akkor engem kérjen fel...
2015. okt. 16. 16:02
1/11 anonim válasza:
Az, hogy falaztál neki, nem ad okot arra következtetni, hogy te vagy a megfelelő keresztanya jelölt. A születendő gyereket és anyukáját, önzetlenül akkor is támogathatod, ha nincs hozzá keresztanyai "státuszod". A szeretethez, gondoskodáshoz nincs szükség semmilyen kötelékre, és sértődésre sincs okod.
2/11 anonim válasza:
Egy megcsaláshoz falaztál és keresztanya akarsz lenni?
xD
3/11 anonim válasza:
Szóval a kedves keresztanyád félrekúrt egy románnal a kapcsolata mellett, hazudott a pasijának, te is hazudtál a pasijának, és úgy gondolod, emiatt neked kéne keresztanyának lenni. Ez aztán az igazi keresztényi példamutatás! Dugj fűvel-fával, szülj gyerekeket mindenféle apától, és hazudozz. De legalább pénzetek van. Gratulálok.
4/11 anonim válasza:
3-asnak van igaza, a keresztanyai kotelesseget te sajnos tole tanultad, de igen rosszul...
5/11 anonim válasza:
A falazásért cserébe az elsőszülöttje kell?
6/11 anonim válasza:
7.!
Miért? Egyes kultúrkörökben nyilván jó cserealap.
Nyilván a kérdező a Rumpelstiltskin.
7/11 anonim válasza:
fiatalnak tünsz és gondolom a másik nönek már van gyereke
8/11 A kérdező kommentje:
Van a másik nőnek gyereke, de az egy rossz k...a lop az anyjától, a sógorától, nem tud rá hatni, meg anyagilag is sokkal jobban tudnék segíteni mint az a másik nő...
2015. okt. 20. 14:58
9/11 anonim válasza:
Keresztviz ide vagy oda, ti mind a pokol tuzen fogtok egni orokkon orokke amen.
10/11 anonim válasza:
Szerintem nem a pénz miatt választott mást. Plussz támogatom az előttem szolokat, gyönyörű vagy... Szerintem azt akit választott többre becsüli nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!