Hogy győzzem meg a párom egy babáról!?
roppant lehangoló leszek, de nem hiszem, hogy a későbbiekben akár neked, akár a gyereknek javára válna az, hogy "kierőszakoltad"...
türelem!
Ne is említsd neki! Szóba se hozd! Gondolom eddig sokat beszéltél neki róla, és talán már kezdett a hócipője is tele lenni. Ha most hirtelen elhallgatsz, akkor egy idő után érdekelni fogja, hogy most mi is a véleményed a gyerek-témáról, esetleg megváltoztak az érzéseid?
Ha megkérdezi, mondd azt neki, hogy te továbbra is szeretnél, de nem akarod, hogy az ő akarata nélkül szülessen meg. És itt zárd is le a témát.
Hidd el, egyre jobban fogja érdekelni ez a fajta "titkolózás", és a végén majd neki is megjön a kedve. :) Lehet, hogy nem fog hamar bekövetkezni, de eljön a ti időtök is. :)
Ha a férfi vagy (bocs, nem derült ki), akkor próbáld megérteni, hogy egy nő életében ez nagy változás. Nyugtasd meg, hogy vele maradsz mindenképpen, és együtt fogjátok nevelni a gyereket, nem az lesz, hogy gyakorlatilag egyedül kell gondoskodnia róla, te meg éled a régi életed és még a házimunkát is elváros, hiszen "úgyis otthon van".
Ha a nő vagy, akkor nincs tippem...
"Ha a férfi vagy (bocs, nem derült ki).."
Nem derül ki számodra, hogy férfi vagy nő?:o
Már a párom kifejezésből kiderül, ezt megfejeli a baba megnevezéssel és egy nőt foglalkoztat annyira ez a téma, hogy itt fel is tegye kérdésként.
Ezek egyike sem utal férfira.
Mielött megpróbálnád eljátszani nekem itt a nagyhalált és nekem esnél a végtelenül uncsi "egy férfi nem akarhat gyermeket?" kérdéssel, előre közlöm feleslegesen teszed.
Egyrészt én is úgy gondolom hogy egy férfi akarhat gyermeket, másrészt ez szimpla kötözködés a részedröl, ami abból a tévedésedből ered, hogy én itt rosszat mondtam.
Semmi rosszat nem mondtam azzal hogy egy nő gyermeket akar, sőt... téged itt csak az bánt hogy ezt egy férfi mondta. Ha te nem igy gondolod, értékeld újra és talán megtalálod magadban azt az előitéltet amit bennem keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!