Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy győzzem meg a párom egy...

Ikszdéé31 kérdése:

Hogy győzzem meg a párom egy babáról!?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy kisbabát, a párom még nem szeretne, mivel tudnám őt meggyőzni!? 3 éve vagyunk együtt, már a közös lakásunkban lakunk, nekem már csak a baba hiányzik.
2012. ápr. 9. 23:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%

"Annyira sokszor nem mondtam neki, sőt! de mindig leállitott, h túl korai, meg most fejeztem be a sulit, először kellene dolgoznom, aztán a baba. De én annyira szeretném, már annyit álmodoztam róla."

Nem lehet, hogy igaza van? A férfiak racionálisabbak lehetnek, legalábbis észérveket tudnak felhozni abban az esetben, mikor a nőket elborítja a gyerek utáni vágy. Mindemellett lehet, hogy ezzel takarózik, de talán fiatalnak is érzi még magát az apaságra. Ezt tiszteletben kell tartanod.

A gyerek mindenképp közös döntés, viszont ha csak az egyik fél egy picit is tartózkodik tőle, akkor nem szabad bevállalni. Nem csak egy édi gombóc a kicsi, hanem hatalmas felelősség, ami mindkettőtök életét felforgatja rendesen.

N

2012. ápr. 10. 06:51
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Hány évesek vagytok?

Ha még nem dolgoztál, akkor nem fogsz kapni szinte semmi juttatást, mire szeretnél szülni? Teljesen megértem a párodat.

Nem szabad győzködni, annak nagyon rossz vége lehet. Türelem :-(

2012. ápr. 10. 07:29
 13/17 anonim ***** válasza:
57%
Igen, szerintem is fontos, hogy hány évesek vagytok, meg milyen körülmények között éltek. Ha még nem dolgoztál soha, akkor érdemes pár évet ledolgozni és utána vállalni gyereket. Nekem fellángolásnak tűnik a te hozzáállásod.
2012. ápr. 10. 07:31
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
A párod hogyan tudna téged meggyőzni hogy ne akarj babát ? Ha sehogy akkor neked is kár próbálkoznod.
2012. ápr. 10. 08:44
 15/17 anonim ***** válasza:
90%
Sehogyan! Ez olyan fontos döntés, hogy két ember kell hozzá. Beszélgethettek róla, már csak azért is, hogy azt lásd, a párod később akar-e majd gyereket vagy egyáltalán nem. Mert ha egyáltalán nem, akkor nyilván nem célszerű együtt maradnotok. Ha igen, akkor meg kell várni, amikor már akar. Hány évesek vagytok? Egyébként ésszerű, amit a párod mond, hogy előbb dolgozni kell, utána jöhet a gyerek. Most gondolj bele. Semmi munkatapasztalattal gyereket vállalsz. Utána hol fogsz tudni elhelyezkedni a 0 munkatapasztalatoddal és a kisgyerekkel, akivel sűrűn kell menni majd táppénzre? Vagy ha ne adj isten valami miatt nem számíthatsz a párodra családfenntartás szempontjából, akkor mit csinálsz? Szóval értem én, hogy nagyon vágyódsz egy babára, de előbb gondoljátok át az egészet és mindketten akarjátok, majd utána.
2012. ápr. 10. 09:58
 16/17 anonim ***** válasza:
66%

Így, hogy nulla munkaviszony, befejezetlen suli sehogy ne akarj Te sem gyereket. Az nagy döntés, egy másik ember Életéről döntesz. Mert egy gyerek = egy másik ember, akiért Te felelsz. Nem elég, hogy húúú Te most vágysz rá nagyon. A Párod felnőttként gondolkodik, Te meg egy álmodozó kamaszként.

Próbáld megérteni, hogy neki van igaza és koncentrálj az iskolára és utána egy jó munkahelyre.

Mondom ezt úgy, hogy kb. azért élek és cselekszem, hogy gyermekem legyen. De majd akkor, ha lesz határozatlan idejű munkaviszonyra szerződésem és lement 1 év, hogy kaphassam a gyedet.

Türelem!

23N

2012. ápr. 10. 11:45
 17/17 anonim válasza:
0%
Fogadjunk h nő vagy !
2012. ápr. 10. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!