Hogy győzzem meg a párom egy babáról!?
"Annyira sokszor nem mondtam neki, sőt! de mindig leállitott, h túl korai, meg most fejeztem be a sulit, először kellene dolgoznom, aztán a baba. De én annyira szeretném, már annyit álmodoztam róla."
Nem lehet, hogy igaza van? A férfiak racionálisabbak lehetnek, legalábbis észérveket tudnak felhozni abban az esetben, mikor a nőket elborítja a gyerek utáni vágy. Mindemellett lehet, hogy ezzel takarózik, de talán fiatalnak is érzi még magát az apaságra. Ezt tiszteletben kell tartanod.
A gyerek mindenképp közös döntés, viszont ha csak az egyik fél egy picit is tartózkodik tőle, akkor nem szabad bevállalni. Nem csak egy édi gombóc a kicsi, hanem hatalmas felelősség, ami mindkettőtök életét felforgatja rendesen.
N
Hány évesek vagytok?
Ha még nem dolgoztál, akkor nem fogsz kapni szinte semmi juttatást, mire szeretnél szülni? Teljesen megértem a párodat.
Nem szabad győzködni, annak nagyon rossz vége lehet. Türelem :-(
Így, hogy nulla munkaviszony, befejezetlen suli sehogy ne akarj Te sem gyereket. Az nagy döntés, egy másik ember Életéről döntesz. Mert egy gyerek = egy másik ember, akiért Te felelsz. Nem elég, hogy húúú Te most vágysz rá nagyon. A Párod felnőttként gondolkodik, Te meg egy álmodozó kamaszként.
Próbáld megérteni, hogy neki van igaza és koncentrálj az iskolára és utána egy jó munkahelyre.
Mondom ezt úgy, hogy kb. azért élek és cselekszem, hogy gyermekem legyen. De majd akkor, ha lesz határozatlan idejű munkaviszonyra szerződésem és lement 1 év, hogy kaphassam a gyedet.
Türelem!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!