Hogy tudhatom meg, hogy valakinek vannak-e zsidó felmenői?
Ez valami agymenés mikor előkerül a zsidó szó rögtön jön a náci meghasonló de ez mire jó a mások nem tehetnek arról hogy a zsidó, szégyelli a származását .
A kérdezőnek csak nézd meg profilból az illetőt rögtön fogod tudni már ha ismered a tipikus jegyeket .
# 23
Nem, semmi fogalmam nincs róla, az életben eltöltött sok évtized alatt.
Mi a bűbánat bajotok van a zsidókkal? A hülye dumát hagyjuk a titkos világkormányrol, jaj a zsidó bankárok kizsigerelnek és a többiröl.
Egy a ti bajotok nájlon-nácikok, hogy a zsidók nagy része nem hülye és tanul, előrejut az életbe.
Nekem mi bajom lenne egy zsidóval? Anno régen a szomszédban lakott egy zsidó család, üveges mesterek voltak
Egy osztálytársam villanyszerelő lett, az apja zöldséges volt.
Jó és szakértő becslések szerint 150ezer zsidó él ma Magyarországon. Deportáljuk őket?
És azzal jobb lenne az élet itt?
Németországban jobb lett az élet amikor Hitler táborba záratta a német zsidóságot. Mi változott ott jó irányba/hagyjuk most a vesztes háborút/?
A jómagyar bankárok, olcsóbban adják a kölcsönt a jómagyar keményen dolgozó kisembernek mint a zsidó bankárok?
Bármely foglalkozásban találhatunk zsidókat
Számit hogy a bróker, az orvos, tanár, filmes, filozófus, kétkezi munkás zsidó?
Valami személyes sérelmet vagy éppen olyat ami Mo-nak ártott a zsidók részéröl, fel tudtok-e sorolni/Tanácsköztársaság és most nem jácc/?
Mennyiben zavarja ez a jómagyar nácit?
18-20 évet dolgoztam kétkezi munkát zsidó üzletembereknek. Jó pénzeket vettem fel. Aztán amikor az én zsidó "pártfogóm" meghalt, jellemzően átvertek, elfelejtettek.
Amikor jómagyar embernek dolgoztam, vagy ki kellett "vernem" belőle a pénzem, vagy éppen nem fizetett ki.
Semmi különbség nincs a zsidó és más ember között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!