Ha valakinek nagy kampós orra van, annak a felmenői között volt zsidó?
Pl nekem nagy és kampós orrom van, anyámnak kicsi, de kissé kampós orra van, apámnak pedig egyenes, de nagy orra van :D, ebből jött össze nekem a nagy és kampós :D
Ettől függetlenül, akinek nagy kampós orra van, az rendelkezik zsidó felmenőkkel? Milyen távoli felmenőktől örökölhettem ezt az orrt? Úgyértem, pl az ükükük nagyapámtól is, vagy azok a gének már nem nagy eséllyel bukkannak elő?
De azért Magyarországon nem nagyon keveredtünk olyan népekkel, akiknek nagy és kampós orra van, arabok itt nem éltek 200-300 évvel ezelőtt. Kiknek van mé nagy orra, mely népeknek, akikkel keveredhettünk?
A honfoglaó magyarok hogy néztek ki? Gondolom nem vörös hajúak és kék szeműek voltak.
Engem még nem zsidóztak le, de lehet megfordult már pár embernek a fejében. A múltkor valami nagymagyaroeszágos pólós gyerek nagyon bámult...én csak mosolyogtam egyet :D
Amennyire én tudom, bennem sincs zsidó vér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!