Szerintetek természetes?
Figyelt kérdés
Anyám meg a szomszédasszony állandóan pletykálnak ,és kibeszélnek másokat,és amikor megjelenik az az illető akit kibeszéltek,ugy viselkednek mint a legjobb barátnők2010. márc. 13. 23:30
1/11 anonim válasza:
:)) Nyugi, nőknél ez természetes. Legalábbis a nagy részüknél. :)
2/11 anonim válasza:
Ez "Magdianyus szindróma". Sajnos ne gyógyítható, ők ilyenek, így kell elfogadni a másságukat.
3/11 anonim válasza:
Ezt a betegséget úgy hívják,hogy kétszínűség!És ez sajna nem gyógyítható.
Pedig undorító egy valami!
4/11 anonim válasza:
Higgyétek el, nem csak a nőkre jellemző :( Egyébként tényleg ronda dolog.
6/11 anonim válasza:
Utolsó, ne általánosíts! Ez nem normális dolog, de sajnos elég gyakori.
7/11 anonim válasza:
Igen, sokaknál természetes. Tök jó, hogy itt érdekes módon még senki csinálta ezt egyszer-kétszer rögtön rossznak állítjátok be az egészet.
8/11 anonim válasza:
Nálunk is ez van munkahelyen.. Sok a nő, de a férfiaktól is hallok ilyeneket, pár perc múlva meg már az "imádottjaikkal" beszélgetnek. Lassan már ott tartok, hogy nem beszélek senkivel, mert néha már én is ezen kapon magamat, és nem szeretnék idáig lealacsonyodni:(...
9/11 A kérdező kommentje:
pff :(
köszinektek :)
2010. márc. 14. 01:14
10/11 anonim válasza:
Klassz, le lettem pontozva, amiért azt írtam, hogy a pasik is tudnak ronda kétszínűek lenni... Gondolom, aki lepontozott, annak fáj az igazság :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!