Milyen származású őseid vannak?
Figyelt kérdés
Nekem (amit tudok): délszláv, francia, zsidó, és anyai ágon nem igazán tudom. Talán magyar:-)?2010. márc. 5. 14:46
41/70 anonim válasza:
Én 3 vérből vagyok...
Magyar
Roma
Német
:D
Egyre jobb nem?:D
Mindenki trópusinak néz:D
Ha érdekel milyen az akkor iwiw: Ancy Fejes:D
43/70 anonim válasza:
apai ágról erdélyi sváb+ magyar nagymama, anyai ágról magyar nagymama és rác(szerb?) felmenőkkel rendelkező nagypapa
44/70 anonim válasza:
Erdélyi, felvidéki (tót) meg tirpák meg örmény... meg talán egy kis sváb... ezt nem is lehet meghatározni, annyiféleképpen keveredik a magyar:)
45/70 anonim válasza:
Görög, magyar, szerb, szlovák...
46/70 anonim válasza:
Anyu lengyel, apu magyar.
Annak idején az NDK-ban jöttek össze...
47/70 anonim válasza:
fuu:D.. az összes nagyszülőm magyar volt már de van bennem francia német dán lengyel orosz.. és valószínű még nagyon nagyon régen volt valami ázsiai is mert a szemem olyan viszont senki másnak nem ilyen a szeme a családból csak nekem..:D
48/70 anonim válasza:
Apai: németszász, anyai: sváb
Szívemben: magyar
Egyébként számomra a magyar származás igencsak megkérdőjelezhető fogalom. Annyira kevert nép lakik ebben a piciny kincsesbányán, hogy szerintem nemigen lehet már meghatározni, melyik is a tiszta magyar ebből. Egyáltalán van ilyen még? Elképzelni sem tudom. Elég, ha csak az elmúlt 1000 év történelmét gondoljuk végig....
49/70 anonim válasza:
Én gróf, arisztokrata nagy családban élek és származom. Turóc vármegyéből. (szerintem akkor már tudjátok is hogy ki vagyok)
50/70 anonim válasza:
Nem tudom és nem is érdekkel. Nem oszt nem szóroz ha pírizek voltak vagy finnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!