Milyen származású őseid vannak?
Figyelt kérdés
Nekem (amit tudok): délszláv, francia, zsidó, és anyai ágon nem igazán tudom. Talán magyar:-)?2010. márc. 5. 14:46
1/70 anonim válasza:
100% Csíkszeredai magyar, és 100% keletnémet család keveréke vagyok 8generációra visszamenőleg. :P
2/70 anonim válasza:
fúú jó kérdés:D
egyszer már gondoltam rá,hogy felkutatom az őseimet,tudod aki ilyennel foglalkozik.
de rájöttem felesleges,a mostani rokonok is sz*rnak a fejemre,miért érdekel engem ez,h kinek az anyja,az meg kinek a mamája volt..stb XD
felesleges pénzkidobás lenne.Még a mostani rokonságot se naon ismerem,akkora a familia..:D
3/70 anonim válasza:
besenyo,magyar,francia,zsido,de mind kis mertekbe
5/70 anonim válasza:
Nekem csak magyar. Igaz, a nagypapám francia állampolgár, de ő is 100%-ig magyar származású.
8/70 anonim válasza:
Nekem orosz és magyar
Orosz rokonaim a cár után trónra lépő valami ürge leszármazottai... visszakerestük :)
9/70 A kérdező kommentje:
Ilyen országot, ahol egy ürge is uralkodhat...:-)
2010. márc. 5. 15:08
10/70 anonim válasza:
Anyai ágon magyar,apai ágon német.
A szüleim nem bírták ki keveredés nélkül:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!