Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Csak én látom így vagy a...

Csak én látom így vagy a következő generácíó mindig szebb mint az előző adott családon belül?

Figyelt kérdés

Persze a nagy többségről beszélek. De régóta bántja a szemem h a családok akiket ismerek ott mindig szebb lett a lány mint az anyuka. És mikor annak gyereke lett, az még szebb lett.

Konkrétan hugom sokkal szebb nő lett, mint anyukám volt. Viszont anno anyukám szebb nő volt mint mamám valaha.

Értitek h mire akarok kilyukadni? Szerintetek ez álltalában így van? :D

2015. jún. 28. 12:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20%

Régebben a szépség és az ego kevésbé volt fontos. Nagyobb értéket képviselt a házasság, család, vallás meg ilyenek.Egy nőnek a házasság után már tökmindegy volt szinte hogy néz ki (nagy általánosságban, kivétel mindig van) a férfi meg a sörhastól a melótól retkes kéztől és a bagótól volt férfias (szintén voltak kivételek)

Mára az átlagember jóval műveltebb lett, az önmegvalósítás önkifejezés sokkal nagyobb fontossággal bír éppúgy mint saját testünk szépsége. És a gyermekeinknek is ezt az értéket adjuk tovább.

Jóval felvilágosultabbak vagyunk, kevesebb káros anyaggal érintkezünk (tudom sokan ezzel vitatkoznának, de annak idején a városban az ólmozott benzin égetése, a DDTvel permetezés és mindezt midnenféle védő eszköz nélkül tenni mindennapos volt).

Szóval igen, a mai ember egészségesebb és szebb szerintem is a fenti dolgok miatt.

2015. jún. 28. 13:39
 12/14 anonim válasza:
100%
Nekem tudod mi a velemenyem? Hogy minel ujabb a generacio annal tobb a muanyag rajta es/vagy benne...
2015. jún. 28. 13:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát èn erre ugyan annyi pèldát tudok mint ellenpèldát, pl egy volt osztálytársam anyja olyan hogy mèg a legrosszabb rèmálmomban se jöjjön elő, a lánya meg egy veszettül jò csaj, de olyan ismerősöm is van akit ezerszer inkább vinnèk el egy numerára mint a lányát...
2015. jún. 28. 14:00
 14/14 anonim ***** válasza:
79%

11# Ne haragudj, de minimum a fele hülyeség amit leírtál. Nézd meg az 1800-as éve, 1900-as évek elejének a divatját, sosem voltan ennyire elegánsak az emberek, mint akkor. És amikor már volt is autó, lényegesen kevesebb, mint most, és még ma is járnak füstölgő borzalmakkal. Bár a 90-es évek végéig a dohányzás sokkal természetesebb volt, mégsem volt ennyi rákos, cukorbeteg, magas vérnyomásos ember, mint manapság. Az egészségesebb életmódot főleg vitatom, mert valóban a hírekben több a téma az egészséges életmódról, de a tény viszont az, hogy valójában mitől fogyasztanánk egészségesebb ételeket?

Megsárgult pocakos paraszt meg ma is van, aki otthon trikóban vedeli a sört és veri a családját. De hogy ne térjek el a témától, szerintem a kifinomultság inkább kezd kiveszni az emberekből és előtérbe kerül a szabadosság, és a megosztó stílus.

2015. jún. 28. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!