Molnár a vezeték nevem kellene félnem a gúnyoktól?
Figyelt kérdés
Molnár a vezetéknevem . A Molnár ugye egy foglalkozás, méghozzá elég parasztos . Nem tudom észre vettétek-e de nagyon rászálltak erre a névre . Lehet zsidó ? Lehet cigány? Egyébként magyar név . Na mindegy ezek után félnem kéne gúnyoktól ? Mit gondoltok ? Nem veszem magamra mert büszke vagyok a nevemre , csak még is . Eléggé érzékeny vagyok mostanában és egy kis lelki felkészülés ha még is megtörténne . Válaszotokat előre köszönöm !:)2015. máj. 3. 20:57
21/24 A kérdező kommentje:
Egy kommentelő megemlítette , hogy a nevem ( goodprincess) miatt fognak csúfolni . Hát az említett kommentelő nem írta ki a nevét tehát valószínű csak irigy :)
2015. júl. 3. 22:09
22/24 anonim válasza:
De azért te is levetted utána a neved. :)
23/24 A kérdező kommentje:
Na jó nézz hülyének én még itt új vagyok. Azt hittem kintvan. Mondjuk megemlítettem a kommentben. Na jó még szoknom kell !!;-) ;-) ;-)
2015. júl. 7. 22:40
24/24 anonim válasza:
Az én vezetéknevem Kiss. A páromé is :). Nem vettem fel a nevét, eredeti :)
A csengőnkre a panelben csak a Kiss volt kiírva, erre valami agyoniskolázott hülyegyerek melléírta, hogy "me".
Hónapokig tartott a letakarítása, de még mindig látszik. Amúgy jót mosolyogtunk rajta :)
Kiss me :) gondolom, mindenki érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!