Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Molnár a vezeték nevem kellene...

Molnár a vezeték nevem kellene félnem a gúnyoktól?

Figyelt kérdés
Molnár a vezetéknevem . A Molnár ugye egy foglalkozás, méghozzá elég parasztos . Nem tudom észre vettétek-e de nagyon rászálltak erre a névre . Lehet zsidó ? Lehet cigány? Egyébként magyar név . Na mindegy ezek után félnem kéne gúnyoktól ? Mit gondoltok ? Nem veszem magamra mert büszke vagyok a nevemre , csak még is . Eléggé érzékeny vagyok mostanában és egy kis lelki felkészülés ha még is megtörténne . Válaszotokat előre köszönöm !:)

#név #roma #zsidó #gúny #parasztosmunka
2015. máj. 3. 20:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen hülye kérdések miatti gúnyoktól kellene félni. Egyébként pedig a Szántó név eléggé cigány név, csakhogy tudja az illetékes kommentelő...:-)!
2015. máj. 3. 21:56
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy elég gyakori név s nem tudom, mi lenne a gond vele. Mit szóljanak a Bugyi és Ondó névre hallgatók? Ez utóbbi családnevet viselte egy osztálytársnőm a gimiben, soha senki nem csúfolta, mondjuk nyilván lett volna hely, ahol megtették volna, elég extrém név.

A Molnár teljesen rendben van.

2015. máj. 3. 23:47
 13/24 anonim ***** válasza:
Férjezett nevem Molnár. A lánykori nevem.. na az igen, nem írom le, mert szerintem nem sok van. Annyira mondjuk az sem volt ciki. Engem még attrocitás nem ért a Molnár nevem miatt. Aki piszkálni akar, az piszkálni is fog, de ha le tudod tojni, akkor előbb leállnak vele. Ha nem a neved, akkor a kinézeted, túl kövér, túl vékony, kapafogú, szemüveges... mindig lesz valami, amiért kritizálják az embert. Nem szabad felvenni, meg kell tanulni lesz.rni. Ne rágódj ilyeneken, felesleges.
2015. máj. 4. 09:20
 14/24 anonim ***** válasza:
A Molnár egy teljesen szokványos, annyira talán már nem gyakori, de ritkának semmiképpen sem nevezhető családnév, ugyanolyan, mint a Szabó, vagy a Kerékgyártó.
2015. máj. 4. 10:02
 15/24 anonim ***** válasza:
A molnárt nem lehet gúnyolni sehogy, mert nem rímel vele sokminden. Volt egy osztálytársam, Molnár Pali, most az USA-ban dolgozik villamosmérnökként. Ne félj!
2015. máj. 4. 12:10
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ! Egyébként , tudom elég hülye

kérdés , csak véletlen rá mentem az "új kérdés"-re , és nem engedett tovább amíg nem adtam meg valamit . Nem nagyon jutott más az eszembe . Ja és azért lettem "goodprincess"

mert vagy 200 normális névvel próbálkoztam de mind foglalt volt . :) Egyébként is érdekelt mit gondoltok , hogy felhúzták ezt a nevet :) :)

2015. máj. 4. 17:43
 17/24 Gyémántlány ***** válasza:

Én is Molnár vagyok, soha egy rossz szót nem kaptam miatta! Sőt, mivel elég jól összepasszol a keresztnevemmel, meg is dicsértek már érte, hogy "milyen dallamos" nevem van.

Mellesleg aki a neved miatt csúfol, amiről alapesetben nem tehetsz, az csak egy unintelligens barom lehet (belefutni ilyenekbe manapság bőven) akivel semmi okod törődni :)

Üdv, egy Molnárleány

2015. máj. 6. 19:29
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Én Nagy Franciska vagyok. Nem tudom hogy gondolták ezt a szüleim :(.
2015. máj. 7. 22:46
 19/24 Manfredy válasza:
Szia.egyáltalán nincs mit szégelned rajta,sőt legyél rá bűszke. ha valaki gunyol nyugottan mond neki,hogy a molnárok örölték,szitálták a gabonát.Amiből këszül a mindennapi kenyerünk.am az enyém meg Erdei.de már szólitottak leandervölgyinek is,de nem figyeltem fel rá.
2015. máj. 9. 07:51
 20/24 anonim ***** válasza:
Volt egy tanárnő, Franciska néni, kedves, aranyos, szép nő, mindenki szerette!
2015. máj. 9. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!