Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek, vagy hogyan...

Mit tegyek, vagy hogyan segítsek anyukámnak?

Figyelt kérdés
Nemrég lett 43 éves,és elég furcsán viselkedik.Titkolózik előlem,és rászokott a cigire.Sok szomorű zenét hallgat,pl Korál..amik felidézik a régi időket.Minden nap ezért kiabál velem meg apuval.Azt,hogy mi a baja nem tudjuk,de szeretnék segíteni neki.De engem főleg a cigi zavar,azt már megszoktam,hogy kiabál velem.Már látom rajta,hogy nem szereti apát...:( Mit tegyek,vagy hogyan segítsek rajta?
2010. febr. 21. 19:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Engem nagyon zavar,hogy cigizik.Egész eddig nem gyújtott rá,apa sem dohányzik.A nővérem cigizik,de ő már elköltözött,már nem tehetek semmit,de ez miatt rá is haragszom.Pl ma volt a sulinkban ilyen bemutató,hogy hoztak dohányos tüdőket stb.De inkább az zavar,hogy ugye tudja,hogy már nincs annyi vissza,mint amennyit megélt,de így kevesebb,ha cigizik...ezt nem értem
2010. febr. 22. 18:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez pedig furcsa, mert egy felnőtt, aki addig nem cigizett, az nem kezd csak úgy, rágyújtani. Mert nem igaz, hogy egy soha nem dohányost a cigi megnyugtatná. Inkább irtózik tőle. Lehet, hogy fiatalon dohányzott, és most valóban valami nyomasztja, és ezzel akarja magát lenyugtatni? Vagy szokták mondani, hogy a bagózás elveszi az étvágyat, és fogyaszt. Ami persze nem igaz.Azért furi, hogy mint egy tini, titokban bagózik, pedig egy jó szaglású családban azt nem lehet sokáig titkolni.
2010. febr. 22. 18:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Sokszor érzem rajta.Egyszer,mesélte h 9 évesen kipróbálta,de csak heccből.:) Aztán később kb tini lehetet egy ideig cigizett,aztán férjhez ment,aki úgy füstölgött,mint a gyárkémény(ő nem az apám) akkor passzív dohányos volt.Azóta még nem gyújtott rá..mostanáig...:(
2010. febr. 22. 19:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez valóban különös. Én biztos, megkínálnám egy cigivel. Mit szólna hozzá, hogy te dohányzol?
2010. febr. 22. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!