Mit tegyek, vagy hogyan segítsek anyukámnak?
Figyelt kérdés
Nemrég lett 43 éves,és elég furcsán viselkedik.Titkolózik előlem,és rászokott a cigire.Sok szomorű zenét hallgat,pl Korál..amik felidézik a régi időket.Minden nap ezért kiabál velem meg apuval.Azt,hogy mi a baja nem tudjuk,de szeretnék segíteni neki.De engem főleg a cigi zavar,azt már megszoktam,hogy kiabál velem.Már látom rajta,hogy nem szereti apát...:( Mit tegyek,vagy hogyan segítsek rajta?2010. febr. 21. 19:55
11/14 A kérdező kommentje:
Engem nagyon zavar,hogy cigizik.Egész eddig nem gyújtott rá,apa sem dohányzik.A nővérem cigizik,de ő már elköltözött,már nem tehetek semmit,de ez miatt rá is haragszom.Pl ma volt a sulinkban ilyen bemutató,hogy hoztak dohányos tüdőket stb.De inkább az zavar,hogy ugye tudja,hogy már nincs annyi vissza,mint amennyit megélt,de így kevesebb,ha cigizik...ezt nem értem
2010. febr. 22. 18:08
12/14 anonim válasza:
Ez pedig furcsa, mert egy felnőtt, aki addig nem cigizett, az nem kezd csak úgy, rágyújtani. Mert nem igaz, hogy egy soha nem dohányost a cigi megnyugtatná. Inkább irtózik tőle. Lehet, hogy fiatalon dohányzott, és most valóban valami nyomasztja, és ezzel akarja magát lenyugtatni? Vagy szokták mondani, hogy a bagózás elveszi az étvágyat, és fogyaszt. Ami persze nem igaz.Azért furi, hogy mint egy tini, titokban bagózik, pedig egy jó szaglású családban azt nem lehet sokáig titkolni.
13/14 A kérdező kommentje:
Sokszor érzem rajta.Egyszer,mesélte h 9 évesen kipróbálta,de csak heccből.:) Aztán később kb tini lehetet egy ideig cigizett,aztán férjhez ment,aki úgy füstölgött,mint a gyárkémény(ő nem az apám) akkor passzív dohányos volt.Azóta még nem gyújtott rá..mostanáig...:(
2010. febr. 22. 19:08
14/14 anonim válasza:
Ez valóban különös. Én biztos, megkínálnám egy cigivel. Mit szólna hozzá, hogy te dohányzol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!