Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Tőletek mit sajnál az édesanyá...

Tőletek mit sajnál az édesanyátok, apátok? Ha van valami akkor írjátok le, hogy mit.

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 18:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy merek önállóan gondolkodni!Emiatt romlott meg anyámmal a kapcsolatom. De konkrétan mire gondoltál?
2010. febr. 20. 18:45
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

sikert .. (apám)

egyáltalán nem vagyok jóba apámmal, gyűlöljük egymást, állandóan veszekedünk, költözök is elfelé ittholról.

mindent sajnál ..

anyával nincs ilyen problémám :)

2010. febr. 20. 18:47
 3/15 anonim ***** válasza:
Az önállóságot. Találtam egy kis garzont, olcsón, 25 éves vagyok, hitelből fogom tudni törleszteni, adnak anyagi segítséget, de mint ha a fogukat húznák, és amióta megtaláltam ezt a kis lakást, azóta folyton kifogásokat keresnek, miért ne menjek, pedig ők még rosszabb körülmények között kezdték.
2010. febr. 20. 18:47
 4/15 A kérdező kommentje:
Tőlem mindent.
2010. febr. 20. 18:51
 5/15 anonim ***** válasza:
Tőlem semmit nem sajnálnak a szüleim, inkább örülnek, ha van valami, amit meg tudnak nekem adni, mert elég szegények vagyunk.
2010. febr. 20. 18:51
 6/15 anonim ***** válasza:

Semmit!!!

Teljesen mellettem vannak és támogatnak mindenben,pedig én már 30-on túl vagyok.

2010. febr. 20. 19:06
 7/15 anonim ***** válasza:

Apám nem sajnál tőlem semmit, de attól független egy iszákos semmirekellő, a pénz csak úgy eltűnik.

Anyám nem él már.

2010. febr. 20. 19:26
 8/15 A kérdező kommentje:
Nekem a csokit is pénzért adná oda...
2010. febr. 20. 19:50
 9/15 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2010. febr. 20. 20:43
 10/15 anonim ***** válasza:

A kocsit, pedig nagyon ritkán kérem el. Olyan hiszti acsarkodás megy anyám részéről,mint egy sárkány, meg ajtó, edénycsapkodás, pedig vigyázok rá. Na persze az öcsikém viheti szó nélkül, efy rossz szavuk nem volt hozzá mikor eltüntette a kocsikulcsot 3 hétig.

Ja meg a konyháját szörnyen féli, ott mi ne csináljunk semmit, és csak ő tud jól elmosogatni.Mikor itt aludt az egyik férjes bnőm, a két éves gyereke ki merte nyitni a hűtőt, attól is kikészült. Feltünt a bnőmnek is. Ja meg mindent amit pénzért adnak, villany,gáz,telefon, beteges rögeszméjük, nem vok pazarló!

Egyedül csak a feszültséget nem sajnál amit rajtunk vezet le.

Jó lenne elköltözni.

2010. febr. 20. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!