Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » SOS! Hogy lehet egy borzasztó...

SOS! Hogy lehet egy borzasztó ciki, égő nevet 18 év alatt megváltoztatni?!?! Nem bírom ki még két évig!

Figyelt kérdés

Kb. féléve vagy nem tudom hány hónapja kezdődött az egész, azelőtt semmi baj nem volt, de mindenki a nevem miatt kezdett gúnyolni. A facebookról emiatt majdnem letöröltem magam, de arra szükségem van, ezért meghagytam, csak átneveztem magam valami semmitmondó névre. Az egész osztály szinte minden nap felemlegeti, még az olyanok is, akik kevésbé rossz indulatúk, még azok is megjegyzik. Nemrég elkezdtem beszélgetni egy lánnyal a suliból, akit eddig nem ismertem, mikor eljutottunk oda, hogy bemutatkoztunk, meglepődött, mikor meghallotta a nevemet, csodálkozott, aztán nevetett egyet és azóta kerül. Most jött el nálam az a pont, hogy elég volt, valahogy le kell cserélnem a nevem, próbáltam elmagyarázni ezt az egészet a szüleimnek, azt mondták szó sem lehet róla. Hogy lehet 18 év alatt nevet cserélni hivatalosan?

16/F (A nevemet, inkább nem írom ide, mert akkor itt is csak kinevetnek vagy beírják, hogy kamu vagy hasonló. Privátban sem szeretném elküldeni.)

2015. ápr. 2. 20:49
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Kérdező, bocs, van egy tippem egyébként, mi lehet a neved, pontosabban honnan származhat, de inkább nem írom, ha nem szeretnéd, de akkor minden érthető:

- baromság, ciki

- közismert, fiatalok közt népszerű dolog, ezért ennyire feltűnő a korosztályodban

- egy lány emiatt kerül téged: a név alapján még meg is érteném, de elég nagy butaság a részéről :D

- egyébként egy átlagos név lenne, ha nem lenne körülötte ez a felhajtás

Javaslatom: pár év múlva ez az egész őrület lecseng, nem is fognak ere emlékezni, nem fognak foglalkozni azzal, hogy ez a neved. :D Amúgy engem is zavarna...

2015. ápr. 2. 22:01
 22/40 anonim válasza:
Ez kb. olyan lehet, mint ami az egyik osztálytársammal történt még alsóban. Fazekas Henrik a neve (angolra fordítva: Harry Potter), ezzel piszkálták folyton, de ez csak gyerekek közt téma, semmi ciki nincs benne.
2015. ápr. 2. 22:07
 23/40 anonim ***** válasza:
17-es, de értem. Viszont amikor a válaszomat írtam, még csak egy válasz volt a kérdésre, szóval nem láttam a többit. Viszont akkor is fenntartom azt, hogy ha ő érdektelennek mutatná magát a nevetgélő kiskamaszok felé,akkor leszállnának róla. Legyen ő az okosabb! (9-es válaszoló voltam)
2015. ápr. 2. 22:09
 24/40 anonim ***** válasza:

Most a vezetéknév vagy a keresztnév a gond?

Nem elég csak az egyiket változtatni?

2015. ápr. 3. 00:04
 25/40 anonim ***** válasza:
Bíbor Peti, Cájrusz Csabi.. így elsőre ezek lennének a tippjeim :D
2015. ápr. 3. 00:34
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősék lánya Kelemen Anna lett.

Szegény még csak pár éves, remélem addigra nem fogják összepasszentolni a ribivel.

2015. ápr. 3. 01:21
 27/40 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi lehet a baj a neveddel,szerintem elsősorban nem A neveden nevetgélnek.

Valaki rosszindulatú pletykát terjeszthet a hátad mögött,gondolkozz csak nem vesztél-e össze valakivel,te nem pletykálkodtál valakiről stb?

Lehet hogy ez lesz itt baj,ilyen esetben amit érnek azt figurázzák ki,de akkor nem a nevedet kell megváltoztatni,hanem nem kell a cikizéssel foglalkozni,és abba fogják hagyni.

2015. ápr. 3. 10:27
 28/40 anonim ***** válasza:
Figyelj, az én nevem Eperke Virág. (Istenem, hogy engedhették???) De csak nagyon kevesen bunkók a nevem miatt, azok meg elmehetnek melegebb éghajlatra nyaralni. :) Szerintem nem a neved a probléma, valami más is les a háttérben. Ha meg mégis, akkor az azért van, mert hagyod magad. Ne foglalkozz vele, ha beszólnak, egy idő után megunják. :)
2015. ápr. 3. 12:10
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy barátomnak a barátjának a vezetékneve B u z i (trágárságszűrő :DDDDDDDDDD) ! De mondd már el mi a neved! Tök kíváncsivá tettél!:)
2015. ápr. 3. 14:05
 30/40 anonim ***** válasza:
59%
Én nem értem, ha a kérdező nem akarja elárulni, miért kell kíváncsiskodni. Engem például abszolút nem érdekel. Egyébként az első válaszoló kivételével senki sem válaszolt a kérdésre, én sem. : D De akkor se mi vagyunk a kérdezők.
2015. ápr. 3. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!