SOS! Hogy lehet egy borzasztó ciki, égő nevet 18 év alatt megváltoztatni?!?! Nem bírom ki még két évig!
Kb. féléve vagy nem tudom hány hónapja kezdődött az egész, azelőtt semmi baj nem volt, de mindenki a nevem miatt kezdett gúnyolni. A facebookról emiatt majdnem letöröltem magam, de arra szükségem van, ezért meghagytam, csak átneveztem magam valami semmitmondó névre. Az egész osztály szinte minden nap felemlegeti, még az olyanok is, akik kevésbé rossz indulatúk, még azok is megjegyzik. Nemrég elkezdtem beszélgetni egy lánnyal a suliból, akit eddig nem ismertem, mikor eljutottunk oda, hogy bemutatkoztunk, meglepődött, mikor meghallotta a nevemet, csodálkozott, aztán nevetett egyet és azóta kerül. Most jött el nálam az a pont, hogy elég volt, valahogy le kell cserélnem a nevem, próbáltam elmagyarázni ezt az egészet a szüleimnek, azt mondták szó sem lehet róla. Hogy lehet 18 év alatt nevet cserélni hivatalosan?
16/F (A nevemet, inkább nem írom ide, mert akkor itt is csak kinevetnek vagy beírják, hogy kamu vagy hasonló. Privátban sem szeretném elküldeni.)
Kérdező, bocs, van egy tippem egyébként, mi lehet a neved, pontosabban honnan származhat, de inkább nem írom, ha nem szeretnéd, de akkor minden érthető:
- baromság, ciki
- közismert, fiatalok közt népszerű dolog, ezért ennyire feltűnő a korosztályodban
- egy lány emiatt kerül téged: a név alapján még meg is érteném, de elég nagy butaság a részéről :D
- egyébként egy átlagos név lenne, ha nem lenne körülötte ez a felhajtás
Javaslatom: pár év múlva ez az egész őrület lecseng, nem is fognak ere emlékezni, nem fognak foglalkozni azzal, hogy ez a neved. :D Amúgy engem is zavarna...
Most a vezetéknév vagy a keresztnév a gond?
Nem elég csak az egyiket változtatni?
Ismerősék lánya Kelemen Anna lett.
Szegény még csak pár éves, remélem addigra nem fogják összepasszentolni a ribivel.
Nem tudom mi lehet a baj a neveddel,szerintem elsősorban nem A neveden nevetgélnek.
Valaki rosszindulatú pletykát terjeszthet a hátad mögött,gondolkozz csak nem vesztél-e össze valakivel,te nem pletykálkodtál valakiről stb?
Lehet hogy ez lesz itt baj,ilyen esetben amit érnek azt figurázzák ki,de akkor nem a nevedet kell megváltoztatni,hanem nem kell a cikizéssel foglalkozni,és abba fogják hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!