Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » SOS! Hogy lehet egy borzasztó...

SOS! Hogy lehet egy borzasztó ciki, égő nevet 18 év alatt megváltoztatni?!?! Nem bírom ki még két évig!

Figyelt kérdés

Kb. féléve vagy nem tudom hány hónapja kezdődött az egész, azelőtt semmi baj nem volt, de mindenki a nevem miatt kezdett gúnyolni. A facebookról emiatt majdnem letöröltem magam, de arra szükségem van, ezért meghagytam, csak átneveztem magam valami semmitmondó névre. Az egész osztály szinte minden nap felemlegeti, még az olyanok is, akik kevésbé rossz indulatúk, még azok is megjegyzik. Nemrég elkezdtem beszélgetni egy lánnyal a suliból, akit eddig nem ismertem, mikor eljutottunk oda, hogy bemutatkoztunk, meglepődött, mikor meghallotta a nevemet, csodálkozott, aztán nevetett egyet és azóta kerül. Most jött el nálam az a pont, hogy elég volt, valahogy le kell cserélnem a nevem, próbáltam elmagyarázni ezt az egészet a szüleimnek, azt mondták szó sem lehet róla. Hogy lehet 18 év alatt nevet cserélni hivatalosan?

16/F (A nevemet, inkább nem írom ide, mert akkor itt is csak kinevetnek vagy beírják, hogy kamu vagy hasonló. Privátban sem szeretném elküldeni.)

2015. ápr. 2. 20:49
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
91%
Mi a neved?
2015. ápr. 2. 21:26
 12/40 anonim ***** válasza:
Nagyon kíváncsi vagyok arra a névre! :)
2015. ápr. 2. 21:30
 13/40 anonim ***** válasza:
91%
Kérlek írd meg a neved privátban annyira kíváncsi vagyok, megígérem, hogy nem foglak kinevetni!! Kérleeek :(
2015. ápr. 2. 21:33
 14/40 A kérdező kommentje:
Nem értem, mi ez a kíváncsiság. Írtam már, hogy nem fogom megírni. Amúgy már megkaptam a választ, hogy nem lehet 18 éves koromig, ha nem egyeznek bele a szüleim.
2015. ápr. 2. 21:34
 15/40 anonim ***** válasza:
49%

Ez a te neved,amit a szüleid adtak,dolgozd fel.

Ne hazuttold meg.A név nem számít, az a fontos,

hogy ki vagy.Nekem se teteszett a nevem sokáig,

meg akartam változtatni én is,de beláttam értelmetlen.

Fogadd el! Aki ez miatt piszkál,az egy ostoba ember!

15/L

2015. ápr. 2. 21:37
 16/40 anonim ***** válasza:
91%
Felkeltetted a kíváncsiságunkat :D
2015. ápr. 2. 21:42
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
9-es, hat nem érted? Gondolom azert cukkoljak mostanaban, mert aki hasonlo nevet visel, az csak mostanaban vált közismertté. Pl lehet mondjuk Gáspár Győző, ez csak egy példa volt, es ot régebb ota ismerjük, de most nem jut eszembe mas ilyen.
2015. ápr. 2. 21:48
 18/40 A kérdező kommentje:
Igen, 17-es, erről van szó! Csak nem magyar. Külföldi megfelelője hasonlít a nevemre meg magyarul ugyanazt jelenti, ennyi a gond.
2015. ápr. 2. 21:54
 19/40 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy nem erről lehet szó,de Dzsásztin--bocs,de ez ugrott be!:)Hát nem szép így magyarosan leírva?:)
2015. ápr. 2. 21:57
 20/40 anonim ***** válasza:
94%

ÓÓó, nem kéresd már magad, mondd el!!!

Amúgy, egy haveromat Ambrus Attilának hívják, szivattuk is vele, mikor a whiskis volt a téma, de aztán elfelejtődött.

2015. ápr. 2. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!