Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért van kiakadva rám a...

Miért van kiakadva rám a családom, hogy házassági szerződés nélkül nem megyek hozzá senkihez?

Figyelt kérdés
Még nem aktuális, de a szüleimnek amikor megemlítettem, majdnem kiesett a szemük. ?

2015. febr. 25. 01:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
23%
Azért, ha végül úgy alakul, hogy egyedül maradsz, olyan nagyon azért ne legyél meglepődve...
2015. febr. 25. 19:15
 12/12 anonim ***** válasza:

8. valaszolo:

Ha lett volna szerzodes, akkor aznap ki tudom rakni, a birosagi iteletre/birosagi itelet miatt varnom kellett majdnem ket evet.

Nem mindegy. Es a harom evig munkanelkulikent eltartottsagarol melyen hallgatva probalt vagyonmegosztast kerni, a hazassagkotes elotti vagyonomat mintegy "veletlenul" belekeverve a vagyonmegosztasba. Hamar kiszortak, de magara a perre varni kellett rengeteg idot, plusz o meg huzta is az idot, szoval csak a masodik kituzott idopontban volt targyalas. Amikor is csont nelkul vesztett, de en is, én tobb mint masfel evet.

Ha lett volna szerzodes, mindez nincs, mert a valoper napjan kirakom a cuccaival egyutt es nem kell ugyvedhez-birosagra maszkalni. Valoper + vagyonmeg(nem)osztasi per majdnem ket ev volt, mindezt azert, mert ostoba modon nem volt hazassagi szerzodes.

Es eppen azert jo a hazassagi szerzodes, mert ha szeret, akkor azert szeret, amilyen vagyok, es nem a penzemert. Jelenlegi hazassagomban van szerzodes, mindkettonknek van feltenivaloja - es igy mindketten tudjuk, hogy nem a masik vagyonara utazunk, hanem tenyleg erdek nelkul szeretjuk egymast (most leszunk tiz evesek)

45/N

2015. febr. 26. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!