Hogyan lehetne ezt elviselni?
A bátyám nem rég töltötte be a 18-at. Elég sokat veszekedtek apával, és már anyánál is kihúzta a gyufát, és eltiltották a bulizástól. Többször is mondta, hogy elmegy albérletbe, de sose tette meg, egészen máig. Azt mondta elmegy, beköltözik a haverjához, majd 3-an keresnek egy albérletet. Nem gondoltam, hogy megteszi, de amikor felhívta a szüleim és velük és közölte, hogy elmegy. Egy világ dőlt bennem össze. Kitört belőlem a düh, és ordibáltam vele, nem tudtam, hogy próbáljam visszatartani vagy ne. A végén becsuktam minden ajtót, hogy ne tudjon elmenni. De ő lement és a fa ajtóba akkorát belecsapott, és olyan idegbetegnek látszott, nagyon megijedtem, féltem, hogy engem is bántani fog. A kulcsait elvettem, nem tudom pontosan miért, lehet féltem, hogy egyik este visszajön és itt törni zúzni fog dühből, nem tudtam mit higgyek, mintha nem is bétyám lett volna, borzalmas volt látni abba az állapotába. Most se tudok aludni, olyan üres a ház. Főleg, hogy 3-an vagyunk tesók, de egyik tesóm az egyetem miatt elköltözött tőlünk. De ez most teljesen más volt. Látni ahogy kimászik a kerítésen, és nem tudni, hogy mi lesz vele. Félek tőle, de közbe hiányzik is. Ha valaha újra látnám nem tudom melyik érzésem lenne az erősebb vele szemben, azt viszont tudom, hogy soha többé nem tudok már úgy nézni rá mint a bátyámra.
Nem tudom elviselni ezt a gondolatot? Azt, hogy itthon olyan a hangulat mintha valakit megöltek volna, de közben senki se szól egy szót se, és a szüleim is megpróbálnak úgy tenni mintha mi sem történt volna. Borzalmas.
15 ezer forintos tanonc szakács munkája van ,mellette suliba jár. Én még csak 13 éves vagyok, és lány. És az ok, hogy elakart menni, hogy apámmal gyakran veszekedett.
Most az egyik haverjánál lakik, akinek az anyja ma kioktatta az enyém, hogy milyen szar anya, és ő egyedül jobban megtudta nevelni a gyerekét. Most mindenkinek azt állítja be hogy milyen szar köcsögök vagyunk. Telefonon képtelenség elérni, a kórházban fekvő bátyánknak nem akarta felvenni.
Nem tudjuk mi lesz vele, mert csak keddig maradhat ott ahol most van. Nem tudjuk mitől lett ilyen, csaj, vagy valami függéség, mert a pénze is mindig elment valamire.
Ő A BÁTYÁM, és nagyon jó kapcsolatunk volt. És sajnálom ,hogy egyes emberek azért tartanak hülye .... , mert nem akartam elengedni, hogy majd miután kidobja a haverja, mehessen a hajléktalan szálóra.
Anya azt mondta neki, hogy gondolja fizeti neki az albérletet, cserébe azt kérte tartsa velünk a kapcsolatot. Ő nemet mondott rá, azt mondta hogy majd ö bebizonyítja, hogy nem kellünk neki, mert ő nem szeretné, ha anya aláb@szna egy házat. És ő soha többet nem akar velünk még találkozni se. Látni se akar minket. Leszarja mi van velünk.
Akkor,ha mint írod 15 ezer ft-ból kellene fenntartania magát.Ez alapján csak aztmondom,hogy nincs észnél,nem gondolta át ,hogy mit akar kezdeni magával.
Én továbbra is valami függőséget sejtek a háttérben,mert tiszta fejjel ilyen hülye döntéseket nem hozhatna.Ehhez az indulatok nem szolgálnak elég magyarázattal.Haragszik minden családtagra,senkivel sem akar semmilyen kapcsolatot?
Ilyen piszkos munkát a szekták és a drogok szoktak emberekkel végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!