Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit gondoltok? Jól sikerült a...

Mit gondoltok? Jól sikerült a családfa?

Figyelt kérdés

Ha van valami ötletetek, szívesen olvasom.

[link]

2015. febr. 19. 17:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ezek a megjegyzések tényleg kellenek?

-öngyilkos

-elzüllött

-ikrek

-erdőkerülő, orvvadász megöli

-Mélyúton lábát töri, Pestre viszik...

-Zámbó Borbála 1856-1956 (100 év) Ezt mindenki ki tudja számolni.

-helyesírási hibák vannak benne

-túl erősek az alapszínek

Legyen egységesebb a stílus.

ÉS: LE A KALAPPAL! üGYES VAGY!

2015. febr. 19. 18:17
 12/19 anonim ***** válasza:

érdekes amúgy,én is csak 1700as évek közepéig tudtam visszavezetni.

mennyi időbe telt neked?

nekem kb 2év,mire teljesen kész lett

2015. febr. 19. 18:19
 13/19 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam ezek a feljegyzések, igenis kellenek. Bár sok közülük nem épp büszkélkedni való, a történelmet nem szabad elhallgatni. Már az 1940-es években dédapám kikérte a templomokból az anyakönyveket de csak 1820-ig. Én az utóbbi fél évben sok erőfeszítéssel találtam meg a többi rokont.
2015. febr. 19. 18:28
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, nem arra gondoltam, hogy eltitkolni való meg ilyesmi! Jó, ha ezeket is tudjátok.

Csak arra gondoltam, hogy konkrétan a KÉSZ családfába nem írnék semmilyen megjegyzést. Mettől meddig élt, hol született. Csak ennyit írnék.

2015. febr. 19. 18:30
 15/19 anonim ***** válasza:

Alapos, szép munka.

Annyit javasolnék, hogy egy nagyobb felületre legyen áttéve, hogy kicsit szellősebb és átláthatóbb legyen.

A felmenők nagyon össze vannak nyomorítva (érthető, sok van belőlük), és nehezen átlátható.

Gratulálok!

2015. febr. 19. 23:19
 16/19 A kérdező kommentje:
Persze, 100x90cm-es papíron lesz. Írta valaki, hogy legyen egységesebb a stílus. Egyet értek, bár elképzelésem sincs, hogy tudnám ezt megoldani. Minden család részt külön színekkel akarom jeleölni.
2015. febr. 20. 14:17
 17/19 anonim ***** válasza:
A palotabozsoki felmenőid nagyjából egyidőben laktak ott az én felmenőimmel. Lévén még most sem egy nagy falu, biztos, hogy ismerték egymást. :)
2015. febr. 20. 22:43
 18/19 A kérdező kommentje:
Kitudja!
2015. febr. 21. 14:54
 19/19 anonim ***** válasza:

En irtam az egysegesebb stilust. Ezekhez jobban illene a kepek stilusa:

[link]

[link]

Ha a google kepmeresobe beirod, hogy csaladfa, meg talalsz egy csomo ilyet. Ezeket aztan el lehet latni szinkodokkal tetszes szerint.

2015. febr. 22. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!