Akkor most ki az anyukám?
Ne essetek már úgy neki szegény lánynak. Mit tudhat ő a lombikról, meg ezekről a dolgokról!! Ő maga is leírta, hogy nem érti.
"Nem igazán értem h. Van ez. Ha valaki meg tudja magyarázni h. Van ez jó lenne:-) "
Csúnyán beszélni nem szép dolog, de amit leírt én simán el tudom képzelni ebben a szép magyar valóságban. Lehet, hogy petesejtet csak adományozni lehet, de simán el tudom képzelni, hogy valaki egyébként csak pénzért ajánlotta fel az egyébként gyerekért küzdő szülőnek. Ők meg fizettek, csak összejöjjön. Egy petesejt leszívás nem olyan egyszerű dolog, mint mondjuk a sperma esete, és ha nem volt rokon, vagy barátnő, aki önként ajándékozná, akkor lehet, hogy nem volt más választásuk.
''Ne essetek már úgy neki szegény lánynak''
Nem estünk neki. Ő volt az aki olyan stìlusban írt amilyenben. Amiket én kiírtam az még kedvesnek számít hozzá képest. Szerinted miért törölték ''szegény lány'' hozzászólásait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!