Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Akkor most ki az anyukám?

Fruzsina0000000 kérdése:

Akkor most ki az anyukám?

Figyelt kérdés
Anyunak nem lehetett gyereke, és 2. 000000 forintot fizettek egy nőnek h. Megtermékenyítsék. A megtermékenyített petesejteket átülteték anyukámba, anya hordott ki és szült meg. Nem igazán értem h. Van ez. Ha valaki meg tudja magyarázni h. Van ez jó lenne:-) !

2015. jan. 16. 20:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Pont erről volt szó a minap a tv-ben..ilyen Magyarországon lehetetlen....de külföldön megtehetik. Persze általában illegálisan. Apukád erről többet tudna mondani.
2015. jan. 31. 23:22
 22/26 anonim ***** válasza:

Ne essetek már úgy neki szegény lánynak. Mit tudhat ő a lombikról, meg ezekről a dolgokról!! Ő maga is leírta, hogy nem érti.

"Nem igazán értem h. Van ez. Ha valaki meg tudja magyarázni h. Van ez jó lenne:-) "

Csúnyán beszélni nem szép dolog, de amit leírt én simán el tudom képzelni ebben a szép magyar valóságban. Lehet, hogy petesejtet csak adományozni lehet, de simán el tudom képzelni, hogy valaki egyébként csak pénzért ajánlotta fel az egyébként gyerekért küzdő szülőnek. Ők meg fizettek, csak összejöjjön. Egy petesejt leszívás nem olyan egyszerű dolog, mint mondjuk a sperma esete, és ha nem volt rokon, vagy barátnő, aki önként ajándékozná, akkor lehet, hogy nem volt más választásuk.

2015. febr. 1. 08:39
 23/26 anonim ***** válasza:
85%

''Ne essetek már úgy neki szegény lánynak''

Nem estünk neki. Ő volt az aki olyan stìlusban írt amilyenben. Amiket én kiírtam az még kedvesnek számít hozzá képest. Szerinted miért törölték ''szegény lány'' hozzászólásait?

2015. febr. 1. 10:49
 24/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm h. megvédtél a többiektől! :)
2015. febr. 10. 18:11
 25/26 anonim ***** válasza:
az az anyukád aki felnevelt, és ott volt melletted amikor szükséged volt rá.
2015. febr. 17. 12:44
 26/26 A kérdező kommentje:
köszi <3
2015. febr. 22. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!