Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szeretném megismerni anyukám...

Zsu0515 kérdése:

Szeretném megismerni anyukám 4 testvérét és nem tudom hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés
Anyukám állami gondozásba került és a 4 testvére is, de nem tudja kik ők...én szeretném őket felkutatni és meglepni vele anyukámat..tudom hol lakott az anyukája, e már meghalt és nem tudom hol nevelkedtek a testvérei...tud valaki valami tippet esetleg?

2014. jún. 1. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Biztos, hogy jó ötlet ez? Ha anyukád szeretne velük találkozni, már régen kereste volna őket.
2014. jún. 1. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Keresd fel azt az intézményt ahol anyukádat állami gondozásba vették.

Adatot nem fognak kiadni, de felveszik a kapcsolatot anyukád testvéreivel és megadják a te elérhetőséged.

(a barátnőm így kereste meg pár éve az unokatestvérét; már mindketten 40 fölöttiek voltak akkor)

2014. jún. 1. 21:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyenlőre csak én szeretném felkutatni őket....aztán majd meglátjuk ők mit szólnának hozzá....anyukán fél, hogy esetleg elutasítanák, így csak akkor szólnék, ha lenne valami pozitívum a dologban
2014. jún. 2. 15:31
 4/5 anonim válasza:
Neten is érdemes rákeresni a nevükre, nem kizárt hogy találsz röluk valamit.
2014. jún. 3. 17:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Amíg van iwiw, használd ki. A szomszédomnak azon keresztül találtuk meg a testvérét és az édesanyját is.
2014. jún. 18. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!