Hogy találjam meg mamim testvérét?
Figyelt kérdés
Az anyjuk intézetbe adta őket...de mami testvérét( Szalóki Erzsébetet) kihozták ....mamám kb 4 évesen látta utoljára de nagyon-nagyon szeretné megtalálni...Jászberényben adták örökbe....hogy találjam meg?2012. ápr. 25. 11:40
1/24 anonim válasza:
Menj be az intézménybe, az önkormányzathoz, de sokat nem tehetsz, mert nem adnak ki infót idegennek még akkor sem, ha rokona vagy.
2/24 A kérdező kommentje:
köszi,igen ez a baj
2012. ápr. 25. 12:14
3/24 anonim válasza:
Gondolom interneten próbáltad már.
Hány éves lehet kb?
Esetleg kereshetnétek hirdetésben is.
Néha meglepően "kicsi a Világ".
Remélem megtaláljátok, sok sikert hozzá!
4/24 anonim válasza:
szerintem a jászberényi önkormányzatnál lehetne érdeklődni, és az összes adatot begyüjteni amit tudtok róla a családba, és feltenni 1 hírdetést. Lehet,hogy más lett a neve is, ezért nehéz lesz.Az intézetet is felkeresheted ahonnan kivették, ők is tudnának segiteni. Lehet ,hogy van ott még valaki aki emlékszik az esetre. Hány évvel ezelött volt ez?például ahol születtek anyukádék,vagy ahol ő volt intézetben ott is lehetne érdeklődni. ott van nyoma biztosan.
5/24 anonim válasza:
A mamid /anyukádat érted?/ ha igen az ő anyukája, vagyis a te nagymamád él még? ha igen, ő tudna válaszolni./ha akar/.keressétek meg őt.,mert régen titkos örökbefogadások voltak és semmi infot nem adnak ki senkiről ,nem tudom mennyire változott ez mára.
6/24 anonim válasza:
Esetleg a jászberényi helyi újságban lehetne keresni, ha akar jelentkezik. hány éves lenne most?
7/24 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
nagymamám testvérét keresem...nagyim 56 éves....és az ő húgát keresem aki kb 53 éves lehet .....én 14 éves vagyok így nem sokat tehetek majd anya és mami mennek el az ügy végére.....ettünk már nagy cikkeket újságba ....le is fényképezték mamámat.....hogy hátha felismerne a testvére benne valami hasonlóságot....ahol eddig keresték ott meg nem adnak adatokat :(
2012. ápr. 25. 13:55
8/24 anonim válasza:
A Vöröskeresztnél is próbálkozhatsz!
9/24 A kérdező kommentje:
azokat már hívtuk és azt mondták hogy nem adhatnak ki infót, de azért köszi
2012. ápr. 25. 18:50
10/24 anonim válasza:
a nagymamád akkor tudja , hogy hol született a huga, és ott érdeklődjön. Majd a gyámhívatal ír a nagyid hugának, és ha az akar találkozni a nagyiddal akkor létrehoznak 1 találkát, de ha nem akar akkor nem tud mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!