Hogy találjam meg mamim testvérét?
Figyelt kérdés
Az anyjuk intézetbe adta őket...de mami testvérét( Szalóki Erzsébetet) kihozták ....mamám kb 4 évesen látta utoljára de nagyon-nagyon szeretné megtalálni...Jászberényben adták örökbe....hogy találjam meg?2012. ápr. 25. 11:40
11/24 A kérdező kommentje:
köszi....de nagyon is kar mit tenni
2012. ápr. 27. 20:48
12/24 A kérdező kommentje:
nem is jászberényben adták örökbe....hanem tiszabőn éltek és még akkor hamarabb adták az intézetbe a testvérrét
2012. ápr. 30. 20:43
13/24 anonim válasza:
nem a nagyidra gondoltam hogy akar-e találkozni vele, ha nem a hugára gondoltam, lehet hogy ő nem akarna, lehet hogy nem is tudja hogy örökbe fogadták.
14/24 anonim válasza:
akkor Tiszabőn kell érdeklődni, abban az intézetben ahová beadták, ott lenne nyoma, hogy ki vette örökbe és mikor.ez sok időt vesz igénybe, de megéri.Esetleg a te nagyidnak ha van nagynénje aki emlékszik erre a dologra és tudna segíteni, például az ő anyukájának a testvére, ha még él.
15/24 anonim válasza:
Ha van pénzetek rá, 1 családfa kutatót érdemes megbízni, és ő felkutatja az összes rokont. a nagyid testvérét is.
16/24 A kérdező kommentje:
de nem ismeri a nagynénjét vagy az ilyeneket....és azt se tudjuk hogy hova adták örökbe megkérdeztem :(
2012. máj. 1. 15:26
18/24 anonim válasza:
Az intézetet se tudják, hogy honnan vették ki? Mert az az utolsó hely ahonnan elvitték, és ott nyoma lenne annak is hogy az ő huga hová került, ha 1 intézetben voltak.
19/24 anonim válasza:
A nagyid intézetben volt 18 éves koráig?
20/24 anonim válasza:
Ha nem adnak ki adatot ,akkor biztos titkos örökbefogadás volt. Nagyid huga tudná keresni a nagyidat, de lehet hogy nem is tudja hogy örökbefogadták. Nem könnyü eset.Van nagidnak testvére akivel tartja a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!