Akkor most ki az anyukám?
A) Szerinted mindenkinek tudni kéne, hogy mi van a tableteddel?
B)Lehet, hogy sokat harcoltak érted, de amit te leírtál az csak esti mese. Mert ilyen nincs. Ahogy nem lehet vesét sem venni pár milláért, úgy petesejtet sem. Biztos lehet szerezni a neten feketén, de nincs az a klinika, ahol azt felhasználnák. Gondolkozz már egy kicsit.
C)A csúnya szavakért pedig szégyellheted magad. Nem vagyok köteles elfogadni, mert te nem vagy nekem senkim. Ez egy anonim oldal, azt fogadok el amit akarok. És nem kell elviselnem semmilyen reakciódat.
D)Apukád igencsak kiszínezte a történteket. Lehet, hogy sok akciófilmet nézett. Vagy csak izgalmasabban akarta beállítani a történteket.
E)Választ kaptál. És szerintem tőlem kaptad az egyetlen használható választ, ugyanis tudom hogyan mennek ezek a dolgok. Ezt tanultam, ez a munkám. Olvasd el a szerv- és szövetadományozásra vonatkozó jogszabályokat, ha nem hiszed el. Pénzért venni petesejtet szervkereskedelemnek minősül, ami nem igazán törvényes.
F)Hát pedig nem lettél megnevelve, ha ilyen a stílusod.
G)Felnőtt vagyok, majdnem 3x annyi idős mint te. Attól, hogy privátba elküldöd ugyanezt, és beleteszel pár b*a*szd meg-et, nem leszel kevésbé idétlen. Én is tudnék így fogalmazni, de nem süllyedek le erre a szintre.
Kérdező, itt tényleg nem stimmel valami. Vagy megtermékenyítették azt a nőt, és akkor béranyaként ő hordott ki téged, vagy csak a petesejtjét használták fel, de akkor már az anyukád hordott ki.
Azt el tudom képzelni, hogy pénzt adtak a szüleid, de akkor csak zsebből zsebbe, nem hivatalosan.
Te nem süllyedsz le egy szintre velem? Ahhoz előbb vmilyen szinten kéne lenned. Kímélj meg a privát üzenetektől.
''privát üzibe nem tudsz válaszolni h. ne kelljen tudnia mindenkinek erről?'' Tudnék, de nem akarok. Egy ennyire buta, arrogáns gyereknek úgysem lehet semmit megmagyarázni, csak az a jó amit a kis agyacskáddal kitalálsz. De akkor hidd csak azt, hogy a szüleid a szervkereskedőktől vettek meg még petesejtként, aztán egy titkos helyen elintézték a megtermékenyítést, vagy lefizettek egy egész klinikát több millával...
Nem tudom honnan származnak az információid (anyukád, mint írod 2 éve meghalt).
Szerintem EZ ÍGY NEM lehetett. Igaza van annak, aki a munkájának köszönhetően tisztában van ezekkel a dolgokkal. Ahogy Te leírtad, úgy törvénytelen. De szerintem nem is működik orvosilag sem. A mesterséges megtermékenyítést nem a szervezetben végzik, hanem petricsészében és ültetik be a későbbi anyába. ha pedig szervezeten belül történik a megtermékenyítés azt a magzatot végig az a nő hordja ki, aki adta a petesejtet, azaz ő a béranya.
Vagy az egyik, vagy a másik lehetőség van.
egyébként meg ez most már miért érdekes? Mert az az anyukád, aki felnevelt meghalt? Vagy miért? mit szeretnél tudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!