A Ritát nem vagyon bevézik, ha igen, eléggé hül.én hangzik. Pont az egyszerűsége miatt szép. Régimódi e? Igen, régi név, de ez miért baj?
Becézve: Ritus, Ritácska, hmm, nem nagyon tudok többet, zek sem tetszenek.
2015. jan. 8. 20:44
3/17 anonim válasza:
De az, ráadásul a Rituka becézésről egy 80 éves néni jut eszembe, de a többi se jobb. Viszont ha neked ezt tetszik, akkor nyugodtan:)
2015. jan. 8. 20:45
4/17 anonim válasza:
Nekem tetszik, bizonyára azért is, mert három kedves ismerősömnek is ez a neve.
Ha jól illik a vezetéknévhez, szerintem jó választás.
2015. jan. 8. 20:46
5/17 anonim válasza:
Szerintem nem régimódi. Ismerek Ritát, őt Ricsinek becézik ami elég vicces mert a legtöbben azt hiszik, hogy fiú név :D
2015. jan. 8. 20:46
6/17 anonim válasza:
A 4. válaszoló vagyok. Az ismerőseim, akiket így hívnak, 25 és 38 év közöttiek, ez alapján nem régimódi. :)
2015. jan. 8. 20:47
7/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik.
Az egyik hugim Rita, az o becenevei: Riti, Ritu, Ritus, Rituka.
2015. jan. 8. 20:48
8/17 anonim válasza:
Rita vagyok, 39 éves.
Nem szeretem a Ritukázást. :)
Szeretem a nevem, nincs sok belőle.
Sosem gondoltam, hogy régimódi.
A Riri aranyos. (Mármint gyereknek, bár a párom így hív.:))
2015. jan. 8. 20:48
9/17 anonim válasza:
Nem régimódi. Nekem is tetszik, normális név, nem olyan elmebeteg, amilyet mostanában divat választani. És most már különleges és ritka is, mert mindenki fura neveket választ.
Szerintem a Ritus jó becézés.
2015. jan. 8. 20:54
10/17 anonim válasza:
Én is Rita vagyok,nagyon szeretem a nevem :) A vezetéknevem is négy betűs,nagyon passzol hozzá. Általában nem becéznek,de ha előfordult is eddig,akkor ezek voltak : Ritu,Ritus,Rituska,Rituci,Ritucika.Első hármat nagymamám szokta mondani.Környezetemben egy Rita sincs,nem mondanám tömegnévnek azért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!