23 év korkülönbség?
Figyelt kérdés
35 éves vagyok a férfi akit megismertem 58 éves.Nagyon tetszik a fiatalossága randizgatunk lehet ebből komoly kapcsolat? Vagy csak szex! Ki mit gondol?2014. dec. 28. 19:51
1/9 anonim válasza:
Ha a fiatalossága tetszik, nem lesz hosszú távú kapcsolat. Egyébként 35 évesen szíved joga eldönteni, kivel akarsz szexkapcsolatot.
2/9 anonim válasza:
Nagymamám és nagypapám között 18 év volt. A háború után találkoztak, nagypapának második házassága volt. Született egy fiuk, és életük végéig együtt maradtak.
Bár nem ez a jellemző, elég kevés esélyed van, hogy happy end lesz a vége, de bármi lehet...
3/9 anonim válasza:
ez szerintem nem normális, ha időben megismeri az anyádat, akár az apád is lehetne
4/9 anonim válasza:
Az, hogy mennyire lesz tartós, attól függ, hogy mennyire passzoltok össze. Az pedig nem igazán az életkoron múlik. Viszont a hosszú távú kapcsolathoz az is szükséges, hogy az életcélotok is egyezzen. Ha te akarsz gyereket, ő viszont már nem, akkor nem lesztek sokáig együtt.
5/9 anonim válasza:
Newm tudom az en szotaramban nincs ilyen szo csak szexkapcsolat.
Vagy kapcsolat vagy semmi.
Ha tetszik vagj bele a kor nem szmait ha mar 30 felul vagy
6/9 anonim válasza:
Köztünk is ennyi a különbség, 22/L és 45/F, és tökéletesen működik másfél éve. Sok sikert! :)
7/9 anonim válasza:
A szüleim közt is 23 év volt, de valahogy nem működött a dolog, de ha igazán ti szeretitek egymást akkor ott nem lehet probléma.
8/9 anonim válasza:
Egy próbát legalább megér, aztán meglátjátok, hogy működőképes lehet-e vagy sem. Van számos olyan példa, ahol igenis működik, no meg persze - sokkal gyakoribb esetben - olyan is, ahol nem....
9/9 anonim válasza:
Kodály Zoltán az első feleségénél Sándor (eredetileg: Schlesinger) Emma néninél 22 évvel volt fiatalabb és a második feleségénél (akit ha jól tudom, csak papíron vett el) Péczeli Sáránál 22 évvel volt idősebb.
És a másik: gondolj csak Faludi Györgyre és a feleségére....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!