Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Gyűlőletes a származásom, és...

Gyűlőletes a származásom, és az álmaim mindezeknek az ellenére?

Figyelt kérdés
Nemrég tudtam meg, hogy negyedvérben roma vagyok... Nincsenek meg rajtam azok a tipikus jelek amik szoktak.A bőrőm hófehér, (általában ezért szekálni is szoktak) soha senkit se bántottam sohasem, és nem is tenném.Szüleim teljesen normálisak. (apa teljesem magyar, anyát meg ki tudjátok következtetni.) Sajnos ezzel úgy hiszem, hogy rombadőltek az álmaim.Az az álmom hogy kijussak Japánba, és ott is élhessek lehetőleg egy japán párkapcsolatban.Még korai ez a dolog ugyanis csak 14 éves vagyok, de szerintetek sikerülhet, vagy ez a "jövendőbeli" családomat zavarná?

2014. dec. 1. 20:46
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
Eszter úgy ment ki, hogy összeszedett egy szerencsétlen japán pasit (neki mindegy, csak japán vagy ázsiai legyen), találkoztak összesen 3x, amikor negyedszerre találkoztak odaköltözött a gyerekhez... a fiú dolgozik, a csaj nem, nem is keres munkát, azt hiszi abból áll Japán hogy Rilakkuma meg anime, sushi meg süteményes műkörmök... meglepődnék ha pár évnél tovább húznák, de szerintem ha el is válnak, majd úgyis talál egy másik szerencsétlen faszit aki elveszi mert 'hú európai nő'... ennyit róla meg a gyönyörű házasságáról :D
2014. dec. 2. 15:25
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Küzdött az álmaiért? Mikor? ... :D

Az anyja munkahelyén dolgozott érettségi után, amikor eltapsikolta az összes pénzét Japánban méteres plüssökre akkor az anyja utalt neki szó nélkül, hogy haza tudjon jutni... Még csak japánul se beszél rendesen, könyörgöm...

2014. dec. 2. 15:28
 33/38 A kérdező kommentje:
Utána néztem...Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha nekem nem lenne munkám...Nem mernék annyit költeni...Férj ide-oda...Szerintem pofátlansàg lenne...:(
2014. dec. 2. 16:07
 34/38 anonim ***** válasza:
0%

Lehet az ázsiaiakat előnyben részesítette, de attól még lehet igaz szerelem.Jelenleg munkát keres. És ha talál akkor dolgozni fog, ugyanúgy mint bármelyik másik ember.

És a nyelvet is folyamatosan tanulja.

Ha csak olyan emberekből állna Magyarország mint az előttem lévő 2 válaszoló menekülnék, de szerencsére ez nem így van és vannak még normális emberek.

2014. dec. 2. 16:10
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Előnyben részesítette? Aranyos.. az is aranyos volt amikor ment ki a """"szerelméhez"""" Japánba és írta hogy reméli egy HELYES ÁZSIAI pasi ül mellé a hosszú úton ^.^ meg hogy fúú milyen helyes ázsiai pasikat lát mindig.

Munkát keres, na igen.. nehéz lesz végzettség és nyelvtudás nélkül. Mert hiába tanulja a japánt, kb annyiból áll a szókincse, hogy oishii meg kawaii :333 Mióta kiköltözött alig gyakorolt, ezt ő is írta. Egy A1-es szint nincs meg neki, de ahelyett hogy tanulja inkább k*rja el szerencsétlen Hiroto pénzét macbookra meg iphonera, mert az fontos :D

2014. dec. 2. 16:13
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ilyen jó lehet Japánban élni, hogy ennyien ki akarnak menni? Nekem lenne lehetőségem kimenni rokonokhoz, de már egy éve ezen őrlődöm hogy biztos ott akarok-e lakni, a nyelvtudásom se az igazi meg nőként nem tudom mit kezdenék ott magammal, a szakmám se a legnyerőbb...

Eszternek az végül is bejött amit szeretett volna, lényegében a hagyományos japán családmodell az lenne, hogy a férfi dolgozik a nő pedig otthon ellátja a háztartást én neveli a gyerekeket. Ebbe viszont a mindennapi étterem, a MacBook és a Starbucks nem tartozik bele, bár nyilván a blog, facebook akkor megy, ha érdekes képeket oszt meg. Szerintem nem lehet túl szimpatikus a fiú szüleinek, hogy odajön valami (szószerint) fehérnép és megpumpolja a fiacskájukat. De élete végéig csak nem akar óriásplüssöket vásárolni...

2014. dec. 2. 21:07
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát én se szólnék egy szót se, ha tényleg főzne, takarítana, azzal nincs baj ha a férfi a családfenntartó... de ő napi szinten oszt(ott) meg képeket meg bejegyzéseket, hogy délután 4kor felkel, elmegy boltba, vesz gyors kaját, pockyt meg kávét, éjfélre kimegy Hiroto elé, elmennek étterembe és ez újra... Szerintem már motiváció sincs a nyelvtanulásra, mivel már kint van Japánban, miért erőlködjön?

Amúgy én nem szívesen élnék Japánban dolgozó emberként, ösztöndíjjal nagyon szeretnék kimenni egy időre, de dolgozni nem bírnék ott...

Hogy ne csak offoljak: Kérdező te meg ne szégyelld ezt, de hangoztatni se kell ha nem akarod :D Ennek semmi köze Japánhoz

2014. dec. 2. 21:24
 38/38 anonim ***** válasza:
54%

Sok mindenről van itt szó.

Először is a cigány a családban egyáltalán nem különleges,csak legtöbben nem tudnak róla.Van,aki akkor hagyja abba a családfakutatást,amikor rájön.Számítani nem számít,csak egy nemzetiség a sok közül.Bárki ősének elcsavarhatta a fejét egy szép cigánylány őzike szeme.

A másik,hogy messziről lehet,hogy jónak látszhat egy keleti kultúra,de az sem olyan egyszerű.Nem hiszem ,hogy nyugati kulturáju nő képes lenne olyan -szerintünk- manipulatív lenni,mint ami ott az elvárás,ahogy tudom.

Az a férfi sem igazán japán,aki nem japánt vesz feleségül,és nincs is ezzel semmi baj.Náluk elsőrendű a közösséghez tartozás felelőssége,ahogy tudom;még óriási személyes áldozatok árán is.

Az a japán férfi,aki még csak nem is távol-keleti nőt választ párnak,az nyugatmajmolónak tekinthető,ahogy hallottam.

Még a japán nők is eljönnek Japánból,ha komolyan dolgozni akarnak;még magasabb végzettséggel sem kapnak megfelelő állást a férfiak között.És ha nem akarnak dolgozni,akkoris szívesebben szereznek egy fehér férfit férjnek,akit könnyebb kihasználni,mint a módszereiket ismerő japánokat.

Valahogy úgy látszik,mintha az ázsiai nőknek a fehér férfiak lennének azok,mint a fehér nőknek a fekete férfiak;ha a tapasztaltabb nőtársak tudják,mire gondolok....

Ha már indiai féle genetikai kapcsolatról beszélünk;India nem tetszik,Japán helyett? Az indiaiak könnyebben fogadnak be fehérembert,az angoloknak hála -vagy nem- .

2014. dec. 27. 03:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!