Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Gyűlőletes a származásom, és...

Gyűlőletes a származásom, és az álmaim mindezeknek az ellenére?

Figyelt kérdés
Nemrég tudtam meg, hogy negyedvérben roma vagyok... Nincsenek meg rajtam azok a tipikus jelek amik szoktak.A bőrőm hófehér, (általában ezért szekálni is szoktak) soha senkit se bántottam sohasem, és nem is tenném.Szüleim teljesen normálisak. (apa teljesem magyar, anyát meg ki tudjátok következtetni.) Sajnos ezzel úgy hiszem, hogy rombadőltek az álmaim.Az az álmom hogy kijussak Japánba, és ott is élhessek lehetőleg egy japán párkapcsolatban.Még korai ez a dolog ugyanis csak 14 éves vagyok, de szerintetek sikerülhet, vagy ez a "jövendőbeli" családomat zavarná?

2014. dec. 1. 20:46
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
A magyar lány aki kijutott és most per pill friss házasságban él, szerintetek meddig húzza? :D
2014. dec. 1. 21:34
 22/38 anonim ***** válasza:
32%
A japánok még nem ismerik a cigánybűnözést EGYENLŐRE! De ahogy a svédek is megtanulták ezt a kifejezést a japánok is egyszer rájönnek. Csak mind menne oda. Segítünk vinni a bőröndjeiket :)
2014. dec. 1. 21:35
 23/38 anonim ***** válasza:
22%

Magyarországon MINDENKI nemre fajra és vallásra tekintet nélkül EGYENLŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tehát aki "férfi" módra szídja a nőket, azok ne csodálkozzanak, ha valaki jogi útra tereli az ügyet.

(és most már szerencsére egyre többen teszik)

TE részben romaként ugyanolyan EGYENLŐ vagy mint én vagy egy akárki!

Aki felvág, meg buta nőzik, az ugyanúgy majd a bíróság elé kerül, mint aki azt mondaná valakiről, hogy buta zsidó!

2014. dec. 1. 21:41
 24/38 anonim ***** válasza:
97%

Mi a bajod van?

Nem kerülsz bíróság elé azért mert azt mondod hogy buta nő vagy buta zsidó.

2014. dec. 1. 21:42
 25/38 anonim ***** válasza:
86%

A származásod nincs rád írva. Ha nem vagy rá büszke, ne hangoztasd.

Aztán egyszer majd felnősz, és azt is megtudod, hogy Japán nem olyan, mint amit az animékben, mangákban látsz. Tulajdonképpen nem jut eszembe semmi, amiben jobbak lennének a magyaroknál, csak amiben rosszabbak, pedig nem vagyok elájulva kedves hazám mentalitásától és értékrendjétől sem. De mindenkinek van egy álma.. legalább motivál a tanulásban.

2014. dec. 1. 21:49
 26/38 anonim ***** válasza:
19%

"A származásod nincs rád írva. Ha nem vagy rá büszke, ne hangoztasd. "

De!!!

Igen is hangoztasd és ne szégyelld!

Legyél büszke arra aki vagy!!!!!!

2014. dec. 1. 21:54
 27/38 anonim ***** válasza:
51%
Nem butáztam le a nőket, te retardált hülye! Hanem azt írtam, hogy attól hogy valaki ilyet mond még nem kerül bíróság elé. Idióta!
2014. dec. 1. 21:54
 28/38 anonim ***** válasza:
Eszterre gondolsz a 'friss házas' csaj alatt?
2014. dec. 1. 22:50
 29/38 A kérdező kommentje:
Eszter?Hallottam róla csak, a nevét nem tudtam.>.<
2014. dec. 2. 05:55
 30/38 anonim ***** válasza:
9%

Ne gyűlöld azt aki vagy. Ha TE nem fogadod el magad, akkor a japánok se fognak.

Ha eléggé bízol magadban akkor sikerül kijutnod japánba.

Ha nem bízol magadba és az álmaidba, akkor Japán közelébe se fogsz jutni.

Tanulj szorgalmasan, az iskolában és iskolán kívül Japánról. És találj magadnak egy olyan férjet aki nyitott a nyugati kultúra felé.

Eszter és Hiroto pedig nagyon szeretik egymást, ha tényleg igaz a szerelmük akkor életük végéig együtt maradnak. Eszter küzdött az álmaiért. Tedd ezt Te is!

Sok sikert!!

2014. dec. 2. 13:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!