Gyűlőletes a származásom, és az álmaim mindezeknek az ellenére?
Nekem meg az egyik ősöm ősember volt! De lehet, hogy nem is egy! Pedig nem is látszik rajtam!
Az volt az álmom, hogy beíratkozom hegesztőnek, de így most romba dőltek az álmaim! Félek, hogy a jövendőbeli hegesztőkollégákat zavarná!
Patakzik a szememből a könny, segítsetek, mit tegyek?!?!?!?!?!?!?!
21:09: Hallottam olyan lányról akinek sikerült.Ha el
sajátítom a nyelvet, írást, történelmet, szokásokat meg úgy kb mindent...Mennyi esély van arra hogy sikerül? :) Ha nem erre gondoltál akkor előre is bocsi. :)
Mégis, mi a csudát számít az, hogy milyen vér van benned!? Az számít - és mindenkit ez érdekel -, hogy hogyan élsz, milyen ember vagy.
Képzeld, én meg félig roma vagyok, de egy pillanatig nem jut eszembe magamat eszerint definiálni...
Egy egész világszemléletet kéne elsajátítanod, ami nem menne felnőtt fejjel szerintem. Ami számukra természetes, az számodra sosem lesz az, és fordítva. Ilyen pl. a nők munkája, ott az máig természetes, hogy a feleség nem dolgozik,a férj tartja el a családot. Viszont a férfiak annyit dolgoznak, hogy szinte sosem találkoznak a családdal. Ez egy ottani nő számára természetes, mert ebbe születik bele, egy itteni nő meg abba, hogy mindketten du. 5-kor leteszik a lantot és van közös szabad idejük. Ezernyi ilyen apróság van. Biztosan lehet mindehhez alkalmazkodni, de nem véletlenül nem működőképesek általában a nagyon eltérő kultúrákból származók közötti házasságok.
Másrészt most azt gondolod, mindenben alkalmazkodnál. Aztán felnősz, és rájössz, hogy ,,hát a nagy fenéket, én egy különálló ember vagyok, nem akarok mindenben lemondani a személyiségemről egy idegen ország kedvéért".
Szóval azt gondolom, aludj még erre párat, úgy 10 évet. ;) A nyelvet tanulhatod, a kultúrát megismerni is jó dolog, de arra egy egész élet álmát alapozni, hogy majd te nyelsz és alkalmazkodsz, elég buta elképzelés.
Rohadtul rasszisták!
Gondoljatok csak bele mit csináltak a második világháború idején Kínában! Rosszabbak voltak mint a nácik!
Ma is megtennék!
Beteg, rasszista, nőgyűlölő, fanatikus elmebetegek!
Mondjuk én pont ezért szeretem őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!