Látszani fog a születendő kislányomon, hogy az apja apai nagypapája arab?
Figyelt kérdés
A férjem családja brit-arab-pakisztáni. Az Ő nagypapája félig pakisztáni félig arab.
Terhes vagyok, egy kislánnyal, februárban születik. És a kérdésem az, hogy fog e kislányomon látszani ez a "vér"? A férjemen nagyon látszik. Szeretném ha látszana, mert nagy Kelet fan vagyok :DD (nem kérek gusztustalan kommentárt az iszlámról, az arabokról, és Pakisztánról se)
Tudom, hogy ezt így nehéz megmondani, de kíváncsi vagyok a véleményeitekre!
hálásan köszönöm :)
2014. nov. 28. 21:23
2/23 anonim válasza:
A sötét mindig uralkodóbb mint a világos, szóval bizos hogy látszani fog, a kérdés hogy mennyire :)
3/23 anonim válasza:
Valószínűleg látszani fogfog, főleg ha a férjeden is egyértelműen kivehető a származása. Biztos szép kislányotok lesz:)
4/23 anonim válasza:
*fogfog helyett csak simán fog, utolsó vagyok
5/23 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, nagyon kedvesek vagytok mindannyian:))
A cigány lányosan jót nevettem:DDD
Még kérnék válaszokat, köszönöm továbbra is :)
2014. nov. 28. 22:21
6/23 anonim válasza:
Nem lesz egyáltalán cigány kinézete, valsz hófehér bőrű vörös hajú erősen szeplős lesz ír tengerész felmenője után.
7/23 anonim válasza:
Nagy a valószínűsége, hogy ki fog rajta jönni, meg minnél nagyobb a genetikai keveredés annál okosabb, és szebb lesz valószínűleg.
8/23 anonim válasza:
A kislányod egyik dédapja arab. Egynyolcadnyi esélye van arra, hogy őrajta látszódni fog. Amúgy kiszámithatatlan a gének keveredése, hogy a külsődleges jegyekből éppen kiét veszi át majd legerősebben... De akármilyen lesz, biztos szép kislány lesz.
9/23 anonim válasza:
Nagy barna szemek, és három gyerekre elég, fenékig érő barna haj.
Kb erre számíthatsz, az én lányom legalábbis ilyen :)
10/23 anonim válasza:
Nagy esélye van rá. Biztos nagyon szép lány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!