Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek az alábbi rasszjeg...

Szerintetek az alábbi rasszjegyek milyen származásra utalhatnak?

Figyelt kérdés

-kreol bőr+barna szem és haj

-a szemhéjaim általában nem látszanak de néha úgy látom a tükörben hogy a bal szemhéjam picit látszik a másik meg nem. Egyébként viszonylag kicsik a szemeim.

-középmagas vagyok(178)

-az ajkaim vastagok

-az orrom kb közepes a fülem szintén

2014. szept. 3. 18:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
indonéz kosárlabdázó
2014. szept. 9. 17:29
 12/14 anonim ***** válasza:
szerintem a családnevekből ki lehet következtetni. A felmenőid neveiből kilehet következtetni. sokféle lehet. Lehet kun, vagy félvér. Hajad göndör vagy egyenes? Szád vastag, bőröd sötét stb. sokféle lehet. szüleid tudnának erre válaszolni. Családneved eredete , nagy szülők neve, eredete, születési helyük stb.Mi az hogy az orrod közepes? közepesen nagy, széles stb?
2014. okt. 8. 06:16
 13/14 anonim ***** válasza:
A leírás alapján kun fajta lehetsz. Az mindegy, hogy melyik régióban élsz. Nemcsak a kunságban élnek kunok, telepítettek a határvidékre is, Felvidékre, őrvidékekre.
2014. okt. 24. 22:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Leírásból elég nehéz megmondani, de ezek nagyrészt az ősmagyar rasszjelek, ha a kreol bőr alatt ugyan azt az árnyalatot képzeljük el. Én nem vagyok kreol bőrü, de eszkimónak sem néznek :D

A leírás szinte rám is passzolna, de nekem kék szemem van. Ott ütközött ki a német származás.

2015. jan. 6. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!