Hogy viselte a családod, amikor Ausztriába költöztetek? Megérte?
Szerintem ha tudtok németül nem érhet benneteket semmi atrocitás.
Ha több a pénz több mindent tudtok csinálni, szerintem kint sokkal jonb az élet.
Én felsőfokon beszélek(németül pl. Goethet eredetiben is simán olvasom) férjem meg alapszinten beszél, de jár tanárhoz. Jövőre akarunk költözni, addig tanul és erősíti a nyelvtudását, egy év alatt azért elég sokat lehet rajta javítani, középfokban bízunk.
Attól nem félek, hogy ne élnénk meg, amikor épp nem volt más itthon pályakezdőként, nekem diplomával se derogált takarítani ill. a férjem is fizikai munkával kezdte az életét.
Én éltem 2 évet Ausztriában...igazábol semmi különbséget nem éreztem. Engem sose viselt meg egyik országbol a másikba költözni, nekem honvágyam se volt.. (19 évesen Anglia, majd Izrael, Ausztria, Svájc végül Franciaországba mentem férjhez)
Ausztria ráadásul közel is van. Mindenképp nyugodtabb az életem, persze otthon is az volt, mikor hazamentem az összesporolt pénzzel és éltem, mint hal a vizben. Nem a pénz miatt jöttem el Magyarországrol, egyszerüen csak többet akartam látni a világbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!