Mit csinaljak utalom anyum pasijat?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 00:03
11/22 anonim válasza:
Nem csoda,hogy utálod bár valószínű tenni nem tudsz semmit.Egy beszélgetés anyuddal?Bár nem hiszem,hogy érne valamit.
Amidala
12/22 A kérdező kommentje:
13 eves vagyok...apukam elhagyott amikor 2 eves voltam s o 8 eves koromban lepett a csaladba...most nem ish koszon nekem s meg ish itt van...de en koszonok,me az mar pofatlansag!
2009. dec. 28. 19:14
13/22 A kérdező kommentje:
En nem tudom..minden baj neki s probal dirigalni...de hiaba...most pl azert komentalt h pucoltam a cipomet es nem a furdobe hanem az eloszobaban pucoltam...szoval en nem ertem ot...es tenyleg nem took semmit tenni...de mar 5 eves ismerem s komojan elegem van belole!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 28. 19:15
14/22 A kérdező kommentje:
Semmit nem akar csak : halaszni,focizni es TV-t nezni...meg aztan enni es INNI[azt a legjobban]
2009. dec. 28. 19:16
15/22 anonim válasza:
Ha iszik, lapát. Anyukádnak kellene ezt a döntést meghoznia, mindkettőtök érdekében. Némely nők bármire hajlandók, csak hogy ne maradjanak egyedül. Részvétem. Jelentsd be anyukádnak higgadtan, hiszti nélkül, hogy mindkettőtök érdekében tegye lapátra az élettársát.
16/22 A kérdező kommentje:
Mar mondtam neki,de hiaba,azt mondja mind hogy nekem semmi koze,jo en megertem de evel magat ish tonkre teszi me a sok veszekedes es stressz tonkre teszi ot ish..nem??
2009. dec. 28. 21:17
17/22 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen te se köszönj,ne beszélj vele,ne hallgass rá hisz semmi köze hozzá hogy te micsinálsz.
18/22 A kérdező kommentje:
koszi!! :P
2009. dec. 29. 12:01
19/22 anonim válasza:
Beszélj anyuddal h ez se neki se neked nem jó!Nem tudom élnek e a nagyszülök mert ha igen akkor beszéld meg velük h had mehess oda!Mond meg anyudnak hogy te nem vagy hajlando együtt élni azzal a pasival és ha nem hadja el akkor elköltözöl!!
20/22 A kérdező kommentje:
A nagyszuleim meghaltak,de epp tegnap olyan rezegen jott anyum pasija hogy szo szerint negykezlab,es anyum kirugta,de ennek az egesznek adok MAX 1 hetet!De addig is elvezem magam.
2010. jan. 11. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!