Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit csinaljak utalom anyum...

Mit csinaljak utalom anyum pasijat?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 00:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem csoda,hogy utálod bár valószínű tenni nem tudsz semmit.Egy beszélgetés anyuddal?Bár nem hiszem,hogy érne valamit.

Amidala

2009. dec. 28. 17:25
 12/22 A kérdező kommentje:
13 eves vagyok...apukam elhagyott amikor 2 eves voltam s o 8 eves koromban lepett a csaladba...most nem ish koszon nekem s meg ish itt van...de en koszonok,me az mar pofatlansag!
2009. dec. 28. 19:14
 13/22 A kérdező kommentje:
En nem tudom..minden baj neki s probal dirigalni...de hiaba...most pl azert komentalt h pucoltam a cipomet es nem a furdobe hanem az eloszobaban pucoltam...szoval en nem ertem ot...es tenyleg nem took semmit tenni...de mar 5 eves ismerem s komojan elegem van belole!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 28. 19:15
 14/22 A kérdező kommentje:
Semmit nem akar csak : halaszni,focizni es TV-t nezni...meg aztan enni es INNI[azt a legjobban]
2009. dec. 28. 19:16
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha iszik, lapát. Anyukádnak kellene ezt a döntést meghoznia, mindkettőtök érdekében. Némely nők bármire hajlandók, csak hogy ne maradjanak egyedül. Részvétem. Jelentsd be anyukádnak higgadtan, hiszti nélkül, hogy mindkettőtök érdekében tegye lapátra az élettársát.
2009. dec. 28. 20:37
 16/22 A kérdező kommentje:
Mar mondtam neki,de hiaba,azt mondja mind hogy nekem semmi koze,jo en megertem de evel magat ish tonkre teszi me a sok veszekedes es stressz tonkre teszi ot ish..nem??
2009. dec. 28. 21:17
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűen te se köszönj,ne beszélj vele,ne hallgass rá hisz semmi köze hozzá hogy te micsinálsz.
2009. dec. 28. 23:55
 18/22 A kérdező kommentje:
koszi!! :P
2009. dec. 29. 12:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Beszélj anyuddal h ez se neki se neked nem jó!Nem tudom élnek e a nagyszülök mert ha igen akkor beszéld meg velük h had mehess oda!Mond meg anyudnak hogy te nem vagy hajlando együtt élni azzal a pasival és ha nem hadja el akkor elköltözöl!!
2010. jan. 10. 19:04
 20/22 A kérdező kommentje:
A nagyszuleim meghaltak,de epp tegnap olyan rezegen jott anyum pasija hogy szo szerint negykezlab,es anyum kirugta,de ennek az egesznek adok MAX 1 hetet!De addig is elvezem magam.
2010. jan. 11. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!