Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Cserediákom ajánlata! Mit...

Cserediákom ajánlata! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hamarosan német érettségi én meg gondoltam, hogy az Ingolstadti cserediákomhoz kiutazhatnék az őszi szünetben és együtt készülhetnénk. Viszont ő Indiában lesz ekkor. De nagyon kedvesen felajánlotta, hogy akármikor mehetek hozzájuk és van egy szobájuk nekem és a szülei szívesen látnak engem és az anyukája segít nekem akármiben. Mondta hogy nyugodtan menjek hozzájuk, lakjak náluk, addig is helyettesítem a pici lányukat míg távol van. Viszont nélküle lehet furcsa lenne... Nem akarok visszaélni a kedvességükkel 2 hétig laktunk együtt azalatt nagyon összebarátkoztunk hihetetlen aranyos lány. Németországba egy Magyar barátnőm is velem jönne, aki a saját cserediákjánál lakna. Mit tegyek?

17/L

2011. okt. 5. 19:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Hát nekem is elég furcsa lenne, ha a csaj nem lenne otthon, de én náluk lennék. Én azt hiszem nem mennék.
2011. okt. 5. 19:44
 2/15 A kérdező kommentje:
Én már laktam náluk ugye, a családját is megismertem, tehát nem lenne a szituáció idegen. Anyukáját is nagyon bírom de kicsit kellemetlen lenne ha csak úgy odamennék, a lány meg otthon se lenne :(
2011. okt. 5. 19:46
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Menj nyugodtan!
2011. okt. 5. 19:47
 4/15 anonim ***** válasza:
17%

Remélem nem egy perverz német házaspár...

Még a végén egy pincében fogsz lakni a következő 20 évben.

2011. okt. 5. 19:48
 5/15 anonim ***** válasza:
80%

Ja, hát persze, hogy magyar viszonylatban furcsa ez a kedvesség:)

Én elmennék, semmi gáz nincsen ebben.

2011. okt. 5. 19:50
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
Menj nyugodtan,nincs ebben semmi különös
2011. okt. 5. 19:52
 7/15 anonim ***** válasza:
96%
szerintem is menj!! :))
2011. okt. 5. 19:53
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem perverz házaspár.
2011. okt. 5. 19:57
 9/15 anonim ***** válasza:
18%
Menj nyugodtan,hiszen jó velük a kapcsolatod s valóban ez csak Magyarországon lenne furcsa helyzet(mert a magyar emberek mentalitása egyenlő egy kupac kakkival),ott nem.Tehát,menj!
2011. okt. 5. 19:59
 10/15 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem itt sem különös, nálunk is laktak a gyerekeim barátai hetekig és az enyémek is mentek máshoz,országon belül is és külföldre is.
2011. okt. 5. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!