Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit csinaljak utalom anyum...

Mit csinaljak utalom anyum pasijat?

Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 00:03
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
90%
Semmit.Viseld el.
2009. dec. 28. 00:09
 2/22 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk gondolj arra, hogy anyád boldog vele. Te szereted anyádat, tehát örülsz annak,hogy ő boldog. A pasit nem kell szeretned, csak el kell fogadnod.
2009. dec. 28. 00:09
 3/22 anonim ***** válasza:
91%
Miért utálod?
2009. dec. 28. 00:13
 4/22 anonim ***** válasza:
94%

Én is utáltam az anyám volt barátját, mert mindig hazudozott és próbálta szétszakítani a kapcsolatomat anyuval. Szerencsére erre anyu rájött és egyértelmű, hogy engem választott. Olyan szörnyű tud lenni, ha egy ember befészkeli magát az életünkbe és nem ő alkalmazkodik vagy próbál beilleszkedni, hanem hirtelen elkezd uralkodni felettünk. Mikor belerúgott egy hatalmasat az imádott kutyámba, aki a földön pihent, bokán rúgtam, mire ő megpróbált megpofozni. Akkor volt az, hogy vagy kitakarodik az életünkből vagy álmában agyonverem. Pedig eleinte normálisnak tűnt, aztán elszaladt vele a ló.

15L

2009. dec. 28. 00:22
 5/22 anonim ***** válasza:
94%
Előző azaz 00:22, Én velem kajak szinte ugyanez van még mindig csak a nagymamámnak van egy csusómászó féreg pasija.Egyébként A kérdezőnek azt válaszolnám,hogy mi uncsi tesóimmal szanaszét oltjuk az agyát,szivatjuk,stb... készítsd ki..De végülis az is igaz hogy elvileg anyukád meg szereti...szal..döntsd el te hogy kinek akarsz jót.magadnak vagy az anyukádnak.:)
2009. dec. 28. 00:39
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

Valami konkrétum esetleg? Mert így marha nehéz bármit is mondani....

Az én anyámnak is volt olyan pasija, akit utáltam, méghozzá azért, mert egy munkakerülő, büdös (szó szerint), csóró alkoholista volt (ami bizony elég súlyos indok).

Viszont a mostani pasijával iszonyatosan jól kijövök... Utálhatnám, ha akarnám, de nincs rá okom, mert dolgozik, van saját lakása, autója, jófej (engem is bír), anyával is nagyon- nagyon rendes...

2009. dec. 28. 01:13
 7/22 anonim ***** válasza:
94%

Ha csak az a bajod vele, hogy létezik, fogadd el, hogy anyukádnak van egy nálad közelebb lévő ember az életében. Az a normális, hogy az embernek előbb van a társa, aztán a gyerekei. Ha vér szerinti család lennétek, ez magától értetődő lenne.

Ha komoly baj van a pasival (iszik, tiszteletlen, hazug, lusta, felesleges koloncnak tekint, pedig tényleg nem adtál rá okot, stb.) akkor komolyan beszélgess el anyukáddal.

2009. dec. 28. 01:23
 8/22 anonim ***** válasza:
54%

ha veletek lakik, akko szopóálarc. ha nem, akkor meg menj el otthonról, ha ott van. nézd levegőnek, stb.

ha bánt, cseszeget, akkor pedig szólj anyudnak, sztem inkább rád fog hallgatni, mint egy jöttmentre.

2009. dec. 28. 11:12
 9/22 A kérdező kommentje:
hat nagyon keruli a munkat,es probal parancsolni,de nagyon fiatal es imadja az italt ,es amiota velunk van azota csak a veszekedes van,es anyum ish nagyon stresszes azota,csak nem akarja eszrevenni,de nem szereti hanem sajnalja!
2009. dec. 28. 12:38
 10/22 anonim ***** válasza:
Kérdező mennyi idős vagy?
2009. dec. 28. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!