Van egy nagyon jó barátom. De a szüleim nem engedik, hogy barátkozzak vele! Mit tegyek?
Már kiskoromban is ismertem, de most csak chatelünk. Nagyon szeretem, (csak mint barátot) de a szüleim utálják. Miért? Mert a szüleit ismerték és nagyon nem szeretik egymást! Én mindig próbálom elmondani, hogy ő más mint a szülei, de végig se hallgatnak! Meg sepróbálnak érteni! Nagyon sokáig szenvedtem, mert nem volt legjobb barátnőm, akivel mindent megbeszélhetnék...
És most...igaz hogy nem lány, de megbízok benne. És mindent elmerek neki mondani!
Ő a legjobb barátom!
Ha apám mondom, elkezd veszekedni, hogy mit képzelek, és most rögtön hagyam abba! Ha anyámnak mondanám ő szintén ezt. Próbáltam a bátyámnak, de ő elkezdte, hogy fiúk és lányok között nincs barátság, csak szerelem! Ez hülyeség! Mi pont itt vagyunk példának! Mindig megbeszéljük, hogy éppen ki tetszik nekünk.
Már tényleg mindenhogy próbáltam elmagyarázni, hogy ő más mint a szülei, de nem figyelnek rám! Gondoltam eltitkolom, de a bátyám mindig észre veszi! Pedig olyan kedves!!! :( A legjobb barátom! Mit csinááljak?? Kérlek segítsetek!!!
Hát nem mondom, hogy szívesen, mert ez azért odatesz a családi hangulatnak. Viszont azt sem lenne szabad elfelejteniük, hogy amikor ők fiatalok voltak, biztosan voltak olyan dolgaik, amikkel a szüleik nem értettek egyet, ennek ellenére megtették. És megbánták? Nem? Vagy mégis? De miből másból tanul az ember, ah nem a hibáiból. Engedniük kellene, hogy hibázz és tapasztalatokat szerezz!
Van is egy ilyen idézet: "A hibákat úgy kerülheted el, ha tapasztalatot szerzel. Tapasztalatot úgy szerzel, ha hibákat követsz el."
Laurence J. Peter
Szóval szerintem mindenképpen állj a sarkadra! Mond el nekik ezt! Hozd fel az ő fiatalságukat példának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!