Mi volt a legdurvább sztorid az anyósoddal?
Egy év járás után találkoztam végre az addig rám nem kíváncsi anyósjelölttel:
Mondta, hogy örül, hogy itt vagyunk, de légyszi menjünk el bevásárolni. Nóri (barátnőm), te menj a piacra, te meg (rám nézett, nem tudta a nevem) menj el kérlek a DMbe és hozz nekem tampont. Majd elmondta, milyet kellene.
Nos, megvettem neki a tampont, ezek után együtt elmentünk az óvodába, ahol dolgozik, hogy segítsünk neki rakodni. Menet közben kinyílt a kocsi ajtaja, ahol ő ült, mert nem csukta be rendesen. Közölte, hogy legszívesebben főbe lőne minden zsidót (pedig elvileg tudta, hogy az vagyok).
Utána szívtunk az oviban vagy két órát.
Imádtam azt a napot.
Azt mondta nekem (18. születésnapom előtt 2 hónappal), hogy ő unokát akar, szüljek már neki egyet. Persze a kedves fia épp munkanélküli volt, én meg gimibe jártam. Mikor azt mondtam, hogy nem, megsértődött. nem értette, miért fontosabb nekem az érettségi, meg a továbbtanulás, mint egy gyerek.
Rá pár hétre szakítottam is a fiúval. Persze az anyja csak "anyósjelölt volt".
Még korábbi barátnőm anyja normális volt, ellenben a nagyanyjával!
Épp dolgozom egy filmforgatáson, állítunk fel egy baromi nagy vásznat, csörög a telefonom... Fél kézzel fogom valahogy, nagy nehezen felveszem: Barátnőm nagyanyja. Közli velem, hogy mivel a családban senki nem veszi fel a telefont (vajon miért), nekem mondja el, hogy behozta a telekről a fűrészt, és épp le készül vágni a saját lábát...
Na, rohantunk testületileg oda, persze hulla részeg volt, és VALÓBAN ott volt az a rohadt fűrész a lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!