Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » (Ti mint unoka), a nagymama...

(Ti mint unoka), a nagymama mennyire játszik fontos szerepet az életetekben?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra , hogy beleszól hova , miért , kivel mentek.... , ülj rendessen , keveset foglakozol velem , már megint a csajoddal vagy .... stb..... !!!!!
2009. nov. 1. 11:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon jó arc nagymamám van. Mindenfélét meg lehet vele beszélni, nagyon felvilágosult (persze anyuékkal távolról sem volt az), nekem például ő íratja a fogamzásgátlómat, meg volt olyan, hogy nála voltam talált egy üres levelet, amit nem dobtam ki, azt hitte, hogy elfogyott és rohant a patikába kölcsön kérni, hogy majd utólag visz receptet, csak gyorsan legyen. :) Mikor még bulizni jártam, papával együtt falaztak nekem, hogy á már tízkor haza értem, közben meg reggel estem be az ajtón. Tényleg mindenfélét meg lehet vele beszélni vannak mondjuk furcsa dolgai néha, de sokszor kiderül, hogy igaza van. Egyszer például, mondta, hogy ő nagyon szereti a barátomat, meg látja, hogy ő is szeret, de lehet, hogy jobb lenne nekem egy hmmm értelmiségi fiú. Nem rosszindulatúan mondta, csak úgy észrevette. Én meg tiltakoztam, de egy fél évvel később tulajdonképpen tényleg emiatt lett vége az egésznek, mert túl "messzire" kerültem a fiútól.

Folyton süt és főz, mikor valamit nem tudok folyton felhívom, hogy is kell csinálni, mert úgy is tudja. :) Mindig van nála otthon, édesség, tampon, finom tusfürdő, és dezodor, csak azért, mert készül rá, hogy kellhet a lányoknak.

Ha meg csomagol nekem, akkora csomagot csinál, mert mindent bele tesz, még ezt is, még ez is fér, na még ezt is, van mikor még wc papírt is akar adni, hogy azt se kelljen vennem. A végén, mikor meg készen van, akkor folyamatosan azon sopánkodik, hogy meg fogok szakadni, úristen sose csomagol ilyen sokat megint, szegény gyermekem. :)

Csak kár, hogy messze van így ritkán látom. De telefonálni szoktunk.

2009. nov. 1. 14:39
 12/12 anonim válasza:

nekem 9.éves koromig volt nagymamám.anyu szüleit nem is ismertem.apunak az anyját meg a mostoha apját ismertem aki a nagyapa szerepet töltötte be nálam.nagyon fontos szerepet töltött be az életemben.igaz beteg lett és onnantól kezdve csak feküdt.de nagyon jókat beszélgettünk.,és játszottunk a kutyájával.az elvesztése nagyon megviselt.és a mostohanagyapám is magamra hagyott.mamám halála után azt mondta h a papám akar maradni de talált magának egy új élettársat és az miatt elhagyott.ez az esemény is iszonyúan megviselt.és nagyon rossz amikor hallgatom akár az unokatesóimat vagy látom őket a nagyszüleikkel játszani,beszélgetni,bohóckodni.

16éves vagyok de még most is nagyon hiányzik a nagymamai szeretet =(

2010. febr. 14. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!