Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan tudnék olyan rokonokat...

Hogyan tudnék olyan rokonokat felkutatni, akikről semmit sem tudok? Csak tudom, hogy vannak.

Figyelt kérdés
Az interneten csak olyan keresőket találtam, ahol adatokat kell megadni a keresett személyről. De én tudom, hogy vannak külföldi rokonaim, viszont senki sem elérhető, hogy segítsen.
2013. júl. 22. 01:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Így sehogy.
2013. júl. 22. 06:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért valamit csak kellene róluk tudni, vagy a nevüket, vagy a szülök nevét, vagy lakóhelyet. CSAK annyi, hogy valahol van valaki, aki rokon, az semmi.
2013. júl. 22. 08:36
 3/4 anonim ***** válasza:
az élő rokonaidat tudod faggatni, hogy több adatot tudj meg, régi iratokat előkerestetni, régi fényképeet, hátha a hátuljukopn van valami adat. Ha legalább nevük volna, és a helyiség ahol éltek, régi anyakönyekből lehet adathoz jutni, levéltárból, paptól, keresztelési adatokból. A temetőben esetleg ha rokonok sírt látod, a nevük felmerülhet, nem tudom. Nehéz elindulni ha semmit nem tudsz.
2013. júl. 22. 12:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megpróbálkozok valamivel :)
2013. júl. 22. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!