A családnevem Akantisz. Tudom, hogy az apám családja görög, viszont az apámmal születésem óta nem tartom a kapcsolatot, de nem is szándékozom. Hogyan tudnám felkeresni a görög rokonaimat?
Köszönöm! Hát, úgy gondoltam, hogy angolul. Görögországban szinte mindenki beszél angolul, én meg anyanyelvi szinten tanultam meg. De az sem lenne kizárt, hogy megtanulok görögül...
Köszönöm, akkor megpróbálok felkeresni!
Szia!
En Gorogorszagban elek evek ota,az Akantisz nem tartozik a gyakori vezeteknevek koze,igy en facebookon kezdenem a keresest.Gorogul valoszinuleg igy irjak: Ακαντης, vagy esetleg ket k-val is megprobalhatod.Ha tudod nagypapad nevet,akkor ra hivatkozz,ha apukad valoban nem tartja a kapcsolatot a csaladdal, lehet,hogy a rokonok nem is ismerik.
Egyebkent ha hagyomanyorzo a csalad,akkor a te neved gorog megfelelojenek egyezni kellene nagypapad keresztnevevel,ami megkonnyitene a keresest.
Apukad teljes nevevel is kereshetsz,mert valoszinuleg valamelyik unokatestvere neve egy az egyben megegyezik.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!