Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Ismerted a szépszülődet? Vagy...

Ismerted a szépszülődet? Vagy ismered?

Figyelt kérdés
Illetve mi kell ahhoz, hogy valaki ismerje a szépszülőjét?
2013. jún. 26. 16:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Én egyik dédszülőmet sem ismertem, sőt, még az egyik nagypapámat sem. Az egyik dédmamám már a 60-as években meghalt, azt hiszem, 64-ben.
2013. jún. 26. 21:03
 12/15 anonim ***** válasza:
38%

"Valóban van egy népcsoport, akik 13-14 évesen szülnek, (ha a romákra gondolsz), de viszont ők nem is élnek olyan sokáig"

Nem romák, hanem cigányok. Nem volt fontos, hogy meddig élnek csak a generáció váltás ideje miatt említettem!

2013. jún. 26. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
59%
Kedves kérdező, gondolj bele, ha akár ma születne egy gyermeked, a dédid 85 évesen lenne ükszülő. Ha a gyermeked is 20 évesen szülne, akkor a dédid 105 évesen lenne szépszülő. Ismerve a magyar várható élettartamot, erre nagyon minimális esély lenne. Persze Japánban, ahol élnek sokan 100 éves korukig vagy tovább, biztos van pár szépszülő.
2013. jún. 27. 09:26
 14/15 anonim ***** válasza:
65%

Az én második unokatestvérem 1-2 éves volt, amikor meghalt a szépmamánk, a dédmamánk halálakor ő már 34 éves volt, én csak 17. Anyukám az ükmamája halálkor 11 éves volt. A dédimnek is volt két ükunokája is, de nem ismerték a dédimet.

Én négy dédszülőmet is ismertem. :D

2013. júl. 10. 10:58
 15/15 anonim ***** válasza:
Persze hogy ismerem, nemrég volt a 150. születésnapja.
2023. okt. 30. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!