Szülők zsarolása, azt hiszik a gyerek egy tulajdon?
"így le lettünk aljasítva a biztiőrök előtt"
Ezért te lealjasítod itt a nyilvánosság előtt.
Kérdező, szánalmas vagy. De leszel majd egyedül élő idős és magatehetetlen is, ha a jó Isten megadja neked, és megtapasztalahatod te is, hogy milyen is az. És ne gondold, hogy a te gyerekeid különbek lesznek. A te példádat fogják követni.
Nem látod a párhuzamt az édesanyád meg közted?
Ő felhozza, hogy mennyi mindent megtett értetek, betegen melletetek volt, egyedül tartott el...stb....
Te pedig azt, hogy menned kell füvet nyírni....(tudom, hogy ez csak 1 példa, részemről is maradtam ennél a példánál.
Egyikőtök sem szívesen teszi, tehernek érzi, ez a baj...
Pedig természetes, hogy egy anya gondoskodik a gyerekeiről, de az, is hogy a gyerek az idősödő szüleiről... Km-ek ide vagy oda...
Megint más, hogy az elmondásod alapján nehéz természetű az édesanyád, de a két dolognak szerintem semmi köze egymáshoz....
Ui.: az én szüleim még fiatalok, de így is ha kell megyek segíteni, sőt a nagymamáméknak is ha úgy van és a munkám engedi, akkor utazok, és segítek ők 60 km. Laknak..
Ha a párom édesanyjának kell segítség oda is megyünk, pedig ő 140 km- re lakik..
Nekünk ez természetes...pedig korán sem vagyunk tökéletesek, és ők sem azok, sőt...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!