Utálom a családom mit tegyek?!?!
Sajnos a családommal nem jó a viszonyom.Egyetemet elvégeztem 3 évig szinte itthon sem laktam mivel diákmelóztam... Saját magamat tartottam fent . Most egyáltalán nem találok munkát elakarok költözni itthonról. A családunkban a testvérem a kedvenc aki alkoholista. A szüleimnek muszáj volt nekik hitelt felvennie mert különben öngyilkossággal fenyegetőzött .
Mindig őt védik, folyamatosan zaklat engem!
Nem tudom milyen lehetőségem lenne :( ...
Nézd, ha van kint kapcsolatod, akik segíthetnek kint munkát találni, akkor vágj bele, hisz itthon, ha jól értem "se kutyád, se macskád".
Ha pár évre kimész, és ésszel csinálod - tehát félreraksz - akkor összegyűjthetsz annyit, hogy aztán hazaaköltözhess Magyarországra(nem abba a városba, ahol eddig laktál, természetesen).
Viszont, ha nincs ismeretség, akkor a külföld se opció igazából. Környező településéken próbálkoztál már?
Külföldön szerinted mennyivel lesz egyszerűbb helyismeret és pénz nélkül? Semennyivel.
Milyen diplomád van?
hát sajnos diplomával kitörölheted a se**ed sok helyen sajnos.....
milyen diplomád van? melyik városban élsz? esetleg ha más várost próbálnál? pl: győr. ott rengeteg állás van,igaz gyárak,de jobb mint a semmi... VAGY!!! menj be állás közveítőbe ott vannak ilyen tanulási lehetőségek. tanulsz,és pénzt kapsz... olyan mint az okj,csak nem te fizetsz hanem ők neked. az is jobb mint a semmi. páromnak nem volt 4 hónapig munkája,es elvegzett egy ilyen tanulást,naponta bekellett járni,de 91E forintot kapott,plusz utazasi kedvezmeny. probald meg.sok sikert:)
Nem igazan ertem. 3 Evig folyamatosan meloztal, es semmi penzed nincsen. Tulkepzett vagy egy multihoz, de csak most jöttel ki az egyetemröl es ovodapedagogus vagy.
Mikor hitted, hogy az elet habostorta?
Hat ha nincs mas kimesz külföldre McDonaldsba tanyert mosogatni es egy 10nm-es szobaban üldögelsz addig amig nem talalsz jobb helyet. Ennyi az egesz.
Ehhez nem kell alaptöke, csak max annyi amiböl most is tudsz enni.
Ha meg az sincs meg akkor szedjel gesztenyet vagy vegyel fel hitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!